• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • Afyon 20 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Bursa 20 °C
  • Çanakkale 15 °C
  • Muğla 16 °C
  • Uşak 13 °C

Taner Acar: Referansımız Aliağa...

Taner Acar: Referansımız Aliağa...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar, “Belediyecilikte ki referansımız Aliağa’dır” dedi. / Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
TANER ACAR: BELEDİYECİLİKTE Kİ REFERANSIMIZ ALİAĞA…
 
Başta Foça olmak üzere İzmir’in hem AKP’li merkezi iktidardan, hem de CHP’li yerel yönetimlerden çok çektiğini, bıktığını ve İzmir halkının artık her iki yönetim anlayışına da güven duymadığını öne süren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar, “Belediyecilikte ki referansımız Aliağa’dır” dedi.
 
Aliağa Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden projelerini yerinde inceleyen MHP’li Acar, Aliağa’ya belediyecilik anlamında gelmiş geçmiş en başarılı dönemi yaşattıklarını söyledi.
 
CHP’Yİ TERCİH EDENLER YATIRIMA HASRET...
2014 yerel seçimlerinin üzerinden bir buçuk yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen MHP’li Aliağa Belediyesi’nin başarılı çalışmalarıyla tüm İzmir’e örnek olduğunu belirten Taner, şöyle konuştu: “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde göreve gelen MHP’li Aliağa Belediyesi’nin yaptığı başarılı hizmetler ve yatırımlarda ortadadır. CHP’li Belediyelerin söz verip yapamadıkları da ortadadır. Aliağa tercihini MHP’den yana kullanarak, kentin geleceğini emin ellere teslim etmiştir. Foça gibi CHP’yi tercih eden ilçeler ise maalesef yine yatırımlara hasret kalmıştır.”
 
SEÇİME BİR YIL KALA DEĞİL, HERGÜN HİZMET EDİYORUZ
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar gibi MHP’li Belediye Başkanlarının seçildiklerinin ertesi gününden itibaren hizmet etmeye ve projelerini hayata geçirmeye başladıklarını vurgulayan Acar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bazı belediye başkanları yaptıklarımız unutulmasın düşüncesiyle seçime 1 yıl kalasıya kadar elini hiçbir işe sürmüyor. Seçime 1 yıl kala da göz boyama işler yaparak; seçmenlerin zihninde çalışkan belediye başkanı imajını oluşturmaya çalışıyor. Yani kasaba siyaseti yapılıyor. Ancak, MHP Belediyeciliğinde böyle bir idare anlayışına rastlayamazsın. Çünkü MHP’li Belediyeciliğin şiarı hizmet odaklıdır. MHP’li Belediye Başkanları göreve geldikleri ilk günden son günlerine kadar sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmek, mührünü teslim aldığı şehri hak ettiği noktaya taşımak, halka en iyi hizmeti vermek için elinden geleni değil, elinden gelenin çok daha fazlasını ortaya koyar. MHP’li Belediyeler bazı belediyeler gibi seçime bir yıl kala değil, her gün hizmet eder”
 
BAHANE ÜRETMESİNLER
MHP’nin hem İzmir’de, hem de merkezi yönetimde iktidar partisi olmadığına dikkat çeken Taner Acar, şunları söyledi: “Foça gibi CHP’li Belediyeler merkezi iktidardan yeterince yardım alamadıklarını bahane ederek, hizmet üretemediklerini söylüyorlar. Merkezi iktidar konusunda haklı olabilirler. Ancak Aziz Kocaoğlu Başkanlığında ki İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li olduğunu buradan bir kez daha hatırlatmak isterim. Şimdi bu noktada soruyorum Aliağa Belediyesi ne İzmir’de, ne de merkezi yönetimde iktidar olan bir partinin belediyesi değilken, nasıl oluyor da durmadan bu kadar hizmet üretebiliyor. Demek ki isteyince oluyor.Zira bir belediye başkanının niyeti gerçekten hizmet etmekse gerisi teferruattır. Özellikle de İzmir’in CHP’li Belediye başkanlarına naçizane tavsiyemdir; başarısızlığınıza bahaneler bulacağınıza, başarıya giden yolu bulun”
 
VİTRİNİMİZ ALİAĞA
Yaptığı yatırımlarla Aliağa’yı adeta bir Avrupa kentine dönüştüren MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar’ın hayata geçirdiği ve yapımı hala devam eden projeleri İzmir’de yaşayan herkesin gelip mutlaka yerinde görmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Acar, “Foça halkımıza sesleniyorum; MHP Foça İlçe Başkanlığına talepte bulunan tüm vatandaşlarımızı gruplar halinde komşu ilçemiz Aliağa’ya götürüp gezdirebiliriz. Aliağa Belediyemizin hizmetlerini yerinde görmek isteyen vatandaşlarımızı yol masrafları da partimiz tarafından karşılanmak üzere Aliağa’ya götürmeye hazırız. MHP’li  Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’ın  Açıkhava AVM’sine dönüştürdüğü ‘İzmir Caddesi’,  ‘Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı’, ‘Onat Kutlar Sanat Sokağı’, ‘Ağapark Sosyal Yaşam Alanı’ gibi prestij projelerini  ve özellikle de Aliağa’ya kazandırdığı Avrupa standartlarında ki modern hayvan barınağını da Foçalı hayvan severlerin mutlaka gezip görmesini istiyoruz.Çünkü Aliağa Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir’de ki vitrinidir” diye konuştu
 
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894