• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 21 °C
  • Aydın 23 °C
  • Afyon 19 °C
  • Balıkesir 17 °C
  • Bursa 21 °C
  • Çanakkale 18 °C
  • Muğla 17 °C
  • Uşak 17 °C

Della Miles Aliağa'da...

Della Miles Aliağa'da...
Aliağa Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Caz Günleri’nin son gecesinde, dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles sahne aldı. / Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Men
‘ALİAĞA CAZ GÜNLERİ’NDE MUHTEŞEM FİNAL
 
Aliağa Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Caz Günleri’nin son gecesinde, dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles sahne aldı.
 
UZUN SÜRE HAFIZALARDAN ÇIKMAYACAK BİR KONSER…
Kariyerinde Michael Jackson, Whitney Houston gibi mega starların vokalistliğini yapan ünlü sanatçı Della Miles, Aliağa’da uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir konsere imza attı. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserde seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla,  kendisini dinlemeye gelen Aliağalılara doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı.
 
 
FİNALE YAKIŞTI
Konser repertuarında; ‘Last Heaven’, ‘Wishing On a Star’ ‘This Love’ gibi soul klasiklerinin yanı sınra  ‘Locamative Breath,’ ,‘Soul in Jail’,’First Love’, Get In On’ gibi soul-rock klasiklerine de yer veren Della Miles, muhteşem sahne performansı, hiç bitmeyen enerjisi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla  ‘Aliağa Caz Günleri’nin finaline yakışır bir konser verdi. Sahnede zaman zaman Türkçe ifadeler kullanan ve Nil Burak’ın unutulmaz şarkılarından ‘Yalnızım Ben’ ile ünlü sanatçı Şebnem Ferah’ın ‘Yalnız’ adlı şarkısını da Türkçe seslendiren Amerikalı sanatçı Miles’in bu performansı salonu dolduranlar tarafından sık sık alkışlandı.
 
YÜREK HOPLATTI
Şarkı aralarında dinleyicileriyle sık sık sohbet eden Miles, bir ara sahneden inerek dinleyicilerinin arasına karıştı.  Dinleyicileriyle sıcak bir bağ kuran Miles, gönüllü davranan hayranlarına mikrofon uzatarak, şarkı söyletti. Bazı şarkılarını da dinleyicileriyle düet yaparak seslendiren Miles, iddialı kıyafetiyle çıktığı sahnede dansları ile yürekleri hoplattı. Yaklaşık bin kişiye müzik ziyafeti sunan Miles, şarkıları, sesi, esprileri ve sempatik tavırlarıyla dinleyicilerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı.
 
AYAKTA ALKIŞLANDI
Konserinde Türk müzisyenlerle birlikte sahne alan Della Miles’e; basgitarda Berkan Yıldırım, klavyede Umut Apaydın,  elektrogitarda Anıl Şenarsoy,  davulda ise Metin Demirhan eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak, hayranlarına müzik, eğlence ve romantizm dolu unutulmaz bir gece yaşatan Della Miles, konserin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.
 
TEŞEKKÜR
Sunuculuğunu Yunus Yeşilöz’ün yaptığı gecenin sonunda sahneye davet edilen Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, dünyanın en güçlü sesleri arasında gösterilen Della Miles’i Aliağalılarla ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam bir tabağı sanatçıya gecenin anısına takdim eden Özkurt,  Aliağa’da 6 gün süren Caz Günleri’nin finalini verdiği muhteşem konser ile taçlandıran Della Miles başta olmak üzere organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
 
TÜRKİYE’DE KONSER VERMEKTEN KEYİF ALIYORUM
Konser bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Della Miles, “Dünyanın birçok ülkesinde stadyum konserleri veriyorum. Ancak, Türkiye’de verdiğim konserlerde insanların enerjisini oldukça yüksek buluyorum. Burada aşkı, sevgiyi ve katılımı görüyorum” diyerek, Türkiye’de konser vermekten büyük keyif aldığını söyledi.
 
TÜRKİYE’DE KENDİMİ YALNIZ HİSSETMİYORUM
Caz müziğin Türkiye’de geldiği noktayı da değerlendiren Della Miles: şunları söyledi:  “İnsanlar gerçek caz standardındaki müzikleri biliyor. Gerçek cazı benden bile daha iyi biliyorlar diyebilirim. Türkiye benim için apayrı bir ülke. Buradayken herhangi bir şekilde kendimi huzursuz hissetmiyorum. Burada kendimi yalnız hissetmiyorum çünkü buradayken insanlar beni sevgiyle kucaklıyor. Türkiye’de TRT’de yapacağımız Della Miles ile Türkiye turu programını da bunun için kabul ettim”
 
Açıkhava Tiyatrosu’nun çıkışında hayranlarının sevgi seliyle karşılaşan Della Miles, konser sonunda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayarak sevenleriyle bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894