• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 22 °C
  • Aydın 21 °C
  • Afyon 20 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Bursa 17 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 16 °C
  • Uşak 17 °C

Devlet Bahçeli Aliağa'da...

Devlet Bahçeli Aliağa'da...
Seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Gündoğdu Meydanında düzenlediği miting sonrasında Aliağa İlçesini ziyaret etti. / Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber /
MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ ALİAĞA’DA
 
Seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Gündoğdu Meydanında düzenlediği miting sonrasında Aliağa İlçesini ziyaret etti.
 
Partililerin oluşturduğu araç konvoyu eşliğinde Aliağa’ya gelen MHP Lideri Bahçeli, İzmir’in tek MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti. Bahçeli’nin Aliağa ziyaretinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir ve MHP’nin tüm İzmir Milletvekili Adayları hazır bulundu.Aliağa Belediye binası önünde Başkan Serkan Acar, tarafından karşılanan Genel Başkan Devlet Bahçeli, burada toplanan vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı.Bahçeli, "Devletin başına Devlet gelecek"  sloganları atan vatandaşları selamladı ve belediye girişinde kendisine çiçek veren küçük bir kız çocuğunu sevdi.
 
ACAR: ALİAĞA HALKINA HİZMET ETME FIRSATINI VERDİĞİNİZ İÇİN MİNNETTARIM 
Beraberinde ki heyet ile birlikte Belediye başkanlık makamına geçen Genel Başkan Bahçeli, burada Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile bir süre sohbet etti ve Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.Kendisine Aliağa halkına hizmet etme fırsatını verdiği için Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi  Aliağa Belediyesinde ağırlamanın gururunu yaşadığını belirterek,şunları söyledi:  "Bir yıldır bu anı bekliyordum. Sizleri Aliağa’da, Aliağa Belediyesinde karşılamanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Yerelde  İktidara gelmemizin birinci yılını doldurmuş bulunuyoruz.Bu süre zarfında seçim beyannamemizde Aliağa halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu noktada  ilçemizde  6 ayrı şantiyede  sürdürdüğümüz çalışmalarımızın  bugün itibariyle yüzde yetmişini tamamladık ve geriye kalan yüzde otuzluk bölümünü de çok kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Özellikle Aliağa’nın sosyal yaşantısında önemli bir boşluğu dolduracağına inandığımız 3 projemizi  bir kaç ay içinde hayata geçireceğiz. Bu üç projemizi önemsiyoruz, Aliağa'da yıllardır  ihmal edilen ve ilçemizin en önemli sorunları arasında gösterilen  bu hizmetleri yaptığımız araştırmalar neticesinde tespit ederek, projelendirdik.Aliağa halkının bizden talep ettiği  sosyal yaşam alanlarının hayata geçmesi ile yaklaşık 250 dönümlük yeşil alan ve sosyal yaşam alanına kavuşmuş olacağız.Yaptığımız her çalışmada,  üretilen her hizmette ve  halka verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesinde iki kat daha titiz davranıyoruz. Günde 16 saat çalışarak ve kılı kırk yararak Aliağalılara hizmet etmeye devam ediyoruz.Aliağa halkının on yıllardır özlem duyduğu  projeleri bir bir hayata geçirirken,gerek İzmir Büyükşehir belediyemiz, gerekse konu ile ilgili  bakanlıklarımız ile uyum içinde hareket ediyoruz ve bu bağlamda  kendilerinden  destek görüyoruz. Bir yıl önce “ekibimiz milletimiz” sloganı ve düsturu ile çıktığımız yolda Allah bizi utandırmasın. Bana Aliağalılara hizmet etme fırsatı verdiğiniz için bir kez daha  minnettarlığımı ifade etmek isterim.Yoğun programınıza rağmen Aliağa’ya gelerek bizleri onurlandırdığınız için tekrar teşekkür ederim" 
 
ALİAĞA İZMİR'DE MHP'NİN REFERANSIDIR 
Ziyaret sonrası Başkan Serkan Acar,  Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye belediyenin yapım aşamasında olan projelerini gezdirerek, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.Aliağa Belediyesi tarafından yapımına 6 ay önce başlanan  'Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi’ni yerinde inceleyen Genel Başkan Devlet Bahçeli, "MHP'nin üretken belediyecilik anlayışını  burada yaptığınız güzel hizmetlerle ortaya koymanız, İzmir'in diğer ilçelerine de örnek olmanız açısından önem arz ediyor.Aliağa, MHP Belediyeciliğinin İzmir'de ki referansıdır.Bu nedenle de sizlerin burada ki sorumluluğunuz bir kat daha artmış oluyor" diyerek Başkan Serkan Acar’a ve ekibine başarılar diledi.Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,  ziyaretinin anısına Kyme Antik Kenti’ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş bir cam kase takdim etti.Akşam yemeğini Aliağa'da partililerle birlikte yiyen Genel Başkan Devlet Bahçeli, daha sonra ilçeden ayrıldı.      Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /  
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894