• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 11 °C
  • Aydın 13 °C
  • Afyon 9 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Bursa 9 °C
  • Çanakkale 9 °C
  • Muğla 8 °C
  • Uşak 3 °C

Horozgediği'ne Belediye Eli..

Horozgediği'ne Belediye Eli..
Kentin hemen her noktasında farklı bir çalışma yürüten Aliağa Belediyesi, ilçenin yıllardır bekleyen sorunlarını 'toplam çözüm' ekipleriyle çözüme kavuşturuyor.
TOPLAM ÇÖZÜM EKİPLERİ HOROZGEDİĞİ'NDE
 
Kentin hemen her noktasında farklı bir çalışma yürüten Aliağa Belediyesi, ilçenin yıllardır bekleyen sorunlarını 'toplam çözüm' ekipleriyle çözüme kavuşturuyor.
 
Aliağa Belediyesi'nin 'toplam çözüm' ekipleri, yasa gereği Aliağa'nın mahallesi konumuna dönüşen köyler başta olmak üzere; ilçe genelinde ki tüm mahallelerde hummalı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüren Aliağa Belediyesi, bu çalışmalarını aciliyet sırasına göre belirlediği bir program çerçevesinde yürütüyor. Bu kapsamda daha yaşanabilir bir kent için yola çıkan Aliağa Belediyesi, çalışmalarını şimdi de Horozgediği mahallesinde sürdürüyor. 
 
HOROZGEDİĞİ'NDE NELER YAPILIYOR? 
Horozgediği mahallesinde adeta hizmet seferberliği başlatan Aliağa Belediyesi'nin 'toplam çözüm' ekipleri, yol ve kaldırımları yeniliyor, alt yapı eksikliklerini gideriyor, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapıyor,  sokakları aydınlatıyor, ağaçları buduyor,  kamuya ait alanları yabani otlardan arındırıyor, görüntü kirliliği yaratan moloz ve benzeri atıkları ortadan kaldırıyor,  çocuk park alanlarını yeniden düzenliyor. Aliağa Belediyesi tüm bu çalışmaların yanı sıra  bir süre önce kent merkezinde inşa edilen modern klimalı duraklardan bir tane de  Horozgediği mahallesine konuşlandırıyor.
 
SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR
Horozgediği mahallesinde başlatılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 'toplam çözüm' ekiplerini tespit edilen sorunları hızlı bir şekilde çözmek ve toplumsal ihtiyaçları karşılamak adına oluşturduklarını belirterek, şunları söyledi:  "Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerimizde görev yapan personelimizden oluşturduğumuz  'toplam çözüm' ekiplerimizle birlikte Çıtak ve Güzelhisar mahallelerimizde başlattığımız, yine Samurlu ve Çakmaklı mahallelerimizde sürdürdüğümüz çevre düzenleme  ve yenileme çalışmalarımızı şimdi de Horozgediği mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Amacımız halkımıza en iyi ve  hızlı bir şekilde hizmet vermektir" 
 
VATANDAŞLARI DİNLEDİ 
Başlatılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Horozgediği mahallesini ziyaret eden Başkan Serkan Acar,  burada mahalle sakinlerinin yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılandı. Kendisini karşılamaya gelen mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Acar,  vatandaşların kendisine ilettiği sorunları tek tek not aldı ve sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine talimat verdi. 
 
MUHTARLAR KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR 
Horozgediği Mahallesi Muhtarı Halit Çetin ile de bir süre sohbet eden Başkan Serkan Acar, Muhtarların halk ile yerel yönetim arasında en önemli köprü olduğuna vurgu yaparak mahallede yaşanan en küçük sorundan dahi haberdar olmak istediğini söyledi. Muhtar Çetin'den destek isteyen Başkan Acar, "Aliağa Belediyesi'nde kapımız herkese açık. Öte yandan mümkün mertebe halkımızla iç içe yaşamaya özen gösteriyoruz. Fırsat buldukça da  mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Ancak buna rağmen gözden kaçırdığımız, sorunlar yaşanabiliyor. İşte bu noktada siz muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Sizler sorunları bize ne kadar çabuk ulaştırırsanız, bizde o kadar hızlı müdahale etmiş oluruz. Hal böyle olunca da vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları kısa sürede çözüme ulaşır,  mağduriyetleri büyük ölçüde giderilmiş olur" diye konuştu. 
 
BAŞKAN ACAR'A TEŞEKKÜR 
Aliağa Belediye'nin yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden Horozgediği Mahallesi Muhtarı Halit Çetin, Mahalle sakinleri adına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a teşekkür etti. Başkan Serkan Acar'ın muhtarlara verdiği önemden ötürü ayrıca memnuniyetini dile getiren Çetin,  "Çalışmalarını biz muhtarlar ile koordineli bir şekilde yürüten Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar'ın sayesinde  tüm sorunlarımızın ortadan kalkacağı gibi gelecekte de olası sorunları şimdiden bertaraf edeceğimize inanıyorum" dedi. 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894