• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 14 °C
  • Aydın 16 °C
  • Afyon 12 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Bursa 14 °C
  • Çanakkale 12 °C
  • Muğla 14 °C
  • Uşak 14 °C

Setur Emıtt’te yerini aldı...

Setur  Emıtt’te yerini aldı...
Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, 22 – 25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Emitt Turizm Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.
SETUR, TURİZM VE SEYAHAT FUARI EMITT’TE YERİNİ ALDI
 
Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, 22 – 25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Emitt Turizm Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor. 
 
Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan Setur, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda misafirleriyle bir araya geliyor. 19. kez düzenlenen Emitt’te yer alan Setur,  fuarın açılış günü Setur Genel Müdürü Üstün ÖZBEY’in katılımlarıyla düzenlediği kokteylde iş ortaklarıyla buluştu. Yurtiçi ve yurtdışı oteller, havayolları, yurtdışı acenteler, online satış portalları ve medyanın yoğun katılımıyla gerçekleşen kokteylde konuşan Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen SÖZER; “ Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen turizm profesyonelleri tarafından büyük ilgi gören Emitt, çok değer verdiğimiz bir etkinlik. Kokteylimize katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. 50. yılımızı kutladığımız bu yıl içerisinde gerçekleştireceğimiz önemli etkinliklerle tekrar bir araya gelmeyi umut ediyor ve keyifli bir fuar diliyoruz.” dedi. Katılımcılar Setur’u 25 Ocak Pazar gününe kadar 6. Hall, 631 numaralı stantta ziyaret edebilirler.
 
DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI EMİTT
Bu yıl 22-25 Ocak tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 71 ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açtı. 19. Emitt Fuarı'nın açılışına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, TYD Başkanı Murat Ersoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Turizm Atölyesi Direktörü Tülin Ersöz, TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün, yabancı ülkelerden gelen turizm bakanları ve çok sayıda turizm profesyoneli katıldı. Emitt Fuarı, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği, TUROFED- Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm Yatırımları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Group tarafından organize ediliyor. 
 
SETUR HAKKINDA
1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulmuş olan SETUR ile ilgili bilgiler:
SETUR’un turizm alanındaverdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplanmıştır.
bookinturkey.com  14 yıldır online otel, tur, uçak bileti rezervasyonları, araba kiralama, marina, gulet kiralama hizmetlerinin yanı sıra geniş içeriği ile bir turizm rehberi niteliği taşımaktadır.Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren  bookinturkey.com, yenilenen web sitesi ve yeni karakteri BUKİ ile hizmet vermeye devam etmektedir.
2012 Temmuz ayında hayata geçen SEDVENTURE markası,  SETUR ailesinin en yeni üyesi. SEDVENTURE,  vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha DERBENT’in danışmanlığında kişilere özel programlar ile ekolojik ve alternatif turizme ilgi duyanlara seyahat ve fotoğraf turları düzenlemektedir.
SETURDUTY FREE tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 23 lokasyonda bulunan 38 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği SETUR yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturmaktadır. 
SETUR MARINAS, SETUR ailesinin önemli markalarından biridir. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETURMarinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesi bulunmaktadır. 
1990 yılında kurulan SETAIR ise özel havacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. SETAIR filosunda 14 yolcu kapasiteli 2 adet Falcon 900 LX tipi jetve12 yolcu kapasiteli Challenger 605 tipi jet, 9 yolcu kapasiteli 2 adet Agusta Westland 139 tipi helikopter ve 8 yolcu kapasiteli Cessna Grand Caravan tipi deniz uçağıbulunmaktadır.
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894