• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Aydın 13 °C
  • Afyon 9 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Bursa 10 °C
  • Çanakkale 10 °C
  • Muğla 9 °C
  • Uşak 5 °C

Aliağa Şantiyeye Dönüştü...

Aliağa Şantiyeye Dönüştü...
Aliağa Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü proje ve yatırımlarla Aliağa adeta şantiyeye dönüştü. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / D
ALİAĞA’YA BELEDİYE ELİ DEĞDİ
 
Aliağa Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü proje ve yatırımlarla Aliağa adeta şantiyeye dönüştü. Aliağa'nın çehresini değiştirecek yatırımlar hızla devam ederken, cadde ve sokaklarda başlatılan onarım ve yenileme çalışmaları da aralıksız sürüyor.
 
ALİAĞA’DA SEFERBERLİK 
Aliağa'nın kent imajına büyük ölçüde gölge düşüren demode görünümü,  Aliağa Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla her geçen gün biraz daha gelişip modernleşiyor.  Aliağa’da Cadde ve sokakların fiziki alt ve üst yapıları yenilenerek, kent estetik bir görünüme kavuşturuluyor. İlçe genelinde asfalttan kaldırıma, bordürden tretuvara seferberlik başlatan Aliağa Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, mesai kavramı olmaksızın çalışıyor. 
 
EKİPLER DÖRT BİR KOLDAN ÇALIŞIYOR 
Kente cazibe merkezleri, dinlenme alanları, prestij caddeleri, modern sokaklar ve çağdaş yaşam alanları kazandırmayı hedefleyen Aliağa Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Aliağa Belediyesi bu çalışmalar kapsamında alternatif yaşam alanı olarak planlanan ve yapımı devam eden ‘Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi’ başta olmak üzere; cadde ve sokakları iyileştirme, İzmir caddesini prestij yola dönüştürme, Halk meydanını yenileme,  dolmuş duraklarını modernleştirme ve ilçede yeşillendirmeye uygun olan hemen her alanda ağaçlandırma çalışmalarını aynı anda yürütüyor. 
 
ÇALIŞIYORUZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
Daha modern,  düzenli, yeşil ve yaşanabilir bir Aliağa hedeflediklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Çağdaş bir kent olmanın önceliklerinden biride  kentsel tasarımın  planlı bir biçimde yapılandırılmasıdır. Bu noktada Aliağa Belediyesi olarak çalışmalarımızı profesyonel ekiplerden yardım alarak belirli bir plan ve program dâhilinde yürütüyoruz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği ‘ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma’ hedefi doğrultusunda bizde  Aliağa’da üzerimize düşen görevi yerine getirerek  var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” diyerek, yürütülen  çalışmaların yoğun bir tempo ile devam edeceğini söyledi. 
 
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN 
Kentin dört bir yanında devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mete Güzelocak,“Çok çalıştığımızı söylüyorlar, bu bizi gururlandırıyor, çalışma azmimizi artırıyor. Fakat daha yolun çok başındayız, biz çalışmaya daha yeni başladık sayılır. Ayrıca yoğun çalışmalarımızdan ötürü çevrede biraz gürültü ve görüntü kirliliği yarattığımızın farkındayız. Bu nedenle de çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü halkımızdan özür diliyoruz. Aliağalı vatandaşlarımızdan ricamız bizi sabırla izlemeye devam etsinler. Çünkü yapılan her şey Aliağa ve Aliağalılar için” diye konuştu.   Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri   
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894