• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • Afyon 13 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Bursa 18 °C
  • Çanakkale 11 °C
  • Muğla 10 °C
  • Uşak 12 °C

CHP ve AKP Ortaklığı Hizmeti Baltalıyor

CHP ve AKP Ortaklığı Hizmeti Baltalıyor
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
MURAT TAŞER:  DESTEĞİMİZİ ÇEKERİZ!
 
İzmir’deki MHP’li Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Yerel Yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Murat Taşer’den gündemi değiştirecek bir açıklama geldi. Taşer, “CHP’li ve AKP’li Belediyelerin tamamını uyarıyoruz, Aliağa’daki Meclis Üyeleri taassubu devam ederse, hizmet yapmak için çırpınan belediye başkanımızın önü kesilmeye davam ederse, çok farklı bir yöntem uygulamak zorunda kalabiliriz. İl Başkanımız ve yönetimlerimiz bu konuda çok hassas, tüm ilçelerde prensip kararı alır desteğimizi çekeriz.”dedi. 
 
Meclis Üyelerine Kongre Mesajı
MHP’li Belediye Meclis Üyeleri ile il başkanlığında bir araya gelerek toplantı yapan İl Başkanı Karataş ve İl Başkan Yardımcısı Taşer, Meclis üyelerini dinledi, ilçelerindeki sıkıntıları ve önerileri hakkında görüşlerini aldı. Toplantının açılış bölümünde konuşan İl Başkanı Necat Karataş, Meclis Üyelerine yaklaşan ilçe kongreleri ile ilgili olarak, “tarafsızlık meclis üyelerimiz için elzemdir. Sizler teşkilatlarımızla çalışan seçilmiş meclis üyeleri olarak, ilçelerimizde siyasi kamlaşmalara neden olacak davranış ve söylemlerden  uzak durunuz. Bu çalışmalarınızın devamlılığı açısından son derece önemli” diyen il başkanı Karataş açılış konuşmasından sonra toplantıdan ayrıldı.
 
Her İlçede Sonsöz Bizim
Toplantıda Tek tek söz alarak konuşan MHP’li meclis üyeleri, köy mallarının satışı, borçlanmalar ve çeşitli yetkiler dolayısıyla belediye başkanlarına sürekli hakkaniyet ve hizmet değeri bakımından destek veriyoruz. Bu bizim ilçelerimize, hemşehrilerimize ve parti hizmet anlayışımıza yakışan bir durumdur görüşünü savunurken Aliağa’da yaşanan Belediye Meclisi tavırlarını da kınıyoruz kararında birleşti. “Sonsözü biz söylüyoruz. Hizmetler oyumuza ve kanaatimize bağlı fakat bunun dışında davranışlar son derce düşündürücü. Amaçlarının ne olduğu tartışma konusudur” diyen MHP’li  Belediye Meclis Üyeleri Toplantı kararı olarak “il teşkilatımızın iradesine saygılıyız. Bize nerede durun derlerseniz orada dururuz” ilkesinde birleşti.
 
CHP ve AKP Ortaklığı Hizmeti Baltalıyor 
Toplantıda diğer gündem maddeleri görüşüldükten sonra konuşan Taşer, “Aliağa Belediyesinde, AKP ve CHP’li meclis üyelerinin ortaklaşa olarak ilçeye yapılacak hizmetleri engellemesi ve baltalaması son derece düşündürücü. Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimiz gösterdikleri liyakatle teveccüh kazanmış, ilçelerinde hemşehrilerimizin büyük oyunu almış, fazilet ve erdem sahibi insanlardır. Bu güne kadar yaptıkları hizmetler de ortadadır. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar Beyefendi ve ekibi bütün engellemelere rağmen çok büyük ve önemli işlerin altına imza atmıştır. Bu çekememezlik ve bu ilçeye gelecek hizmetleri engelleme anlayışı İzmir’e zarar verir. Ahenkli hizmet ve ahenkli çalışma anlayışını bozar. İki siyasi partinin yetkilileri bu yersiz taassubu ve içten pazarlıklı anlayışı durdurmalıdır. İl Başkanımız ve il yönetimimiz bu konuda çok hassas. Görüyorum ki kilometrelerce uzakta olsanız bile sizler de Aliağa konusunda çok hassas ve net görüşlere sahipsiniz.  Biz “bozan taraf” olma yanlısı değiliz. Ahenkli çalışma ve hizmetin yanındayız. CHP’li ve AKP’li Belediyelerin tamamını uyarıyoruz, Aliağa’daki Meclis Üyeleri taassubu devam ederse, hizmet yapmak için çırpınan belediye başkanımızın önü kesilmeye davam ederse, çok farklı bir yöntem uygulamak zorunda kalabiliriz. Her an prensip karı alabilecek güce, azim ve karlılığa da sahibiz. Kilit noktada olduğumuz ilçelerde ve tüm ilçelerde desteğimizi çekebiliriz!” açıklamasında bulundu.
 
Şimdi gözler MHP İl Başkanı Necat Karataş’a çevrildi.  Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri      
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894