• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 19 °C
  • Aydın 15 °C
  • Afyon 11 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Bursa 17 °C
  • Çanakkale 12 °C
  • Muğla 11 °C
  • Uşak 10 °C

Mor ve ötesi ile Şebnem Ferah İzmir'de

Mor ve ötesi ile Şebnem Ferah İzmir'de
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Darüşşafaka yararına İzmir’de sürpriz buluşma! mor ve ötesi ile Şebnem Ferah, 17 Ekim Cuma günü İzmir Arena'da 21:30'da en güzel şarkılarını eğitimde fır
MOR VE ÖTESİ İLE ŞEBNEM FERAH DARÜŞŞAFAKA İÇİN İZMİR ARENA’DA SAHNE ALIYOR
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi   
1863 yılından bu yana “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuyla babası veya annesi hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencileri ortaokul 1. sınıftan liseden mezun oluncaya kadar tam burslu, yatılı, kolej eğitimiyle geleceğe hazırlayan Darüşşafaka Cemiyeti yararına 17 Ekim Cuma günü mor ve ötesi ile Şebnem Ferah, İzmir Arena’da sürpriz bir buluşma gerçekleştiriyor. En güzel şarkıların, daha fazla öğrenciye eğitimde fırsat eşitliği sağlanması için söyleneceği özel gecenin biletleri, 26 Eylül Cuma gününden itibaren Biletix aracılığıyla 50 ve 60 TL’den satışa sunuluyor. Darüşşafaka’ya bir miktar daha fazla katkı sağlamak isteyen hayırsever birey ve kurumlar ise ayrıca, 100 TL bedel karşılığında teberrulu biletlerini Darüşşafaka Cemiyeti’nden temin edebilir.
 
Darüşşafaka Cemiyeti, Ege’nin incisi İzmir’de büyüme ve ikinci okulunu açma hedefi çerçevesinde, bu yıl ilk defa İzmir’de bir bağış konseri düzenliyor. İzmirli müziksever ve hayırseverlerden büyük ilgi görmesi beklenen konserin geliri, daha fazla öğrencinin geleceğini kaliteli eğitimle aydınlatmak ve İzmir’de açılması planlanan ikinci Darüşşafaka için kaynak yaratmak için kullanılacak. Darüşşafaka Cemiyeti, 2008’den bu yana İzmir Urla’daki Rezidansında ileri yaştaki bağışçılarına sağlıklı, güvenli ve konforlu bir yaşam sunarak ileri yaş bakımında da hizmet veriyor. 
 
Konsere bilet alan müzikseverler, her şeyden önemlisi, “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuna güç katacak ve Cemiyeti, İzmir’de okul açma hedefine bir adım daha yaklaştıracak.
 
Darüşşafaka 151 yıldır eğitimle yaşamları değiştiriyor
 
Darüşşafaka Cemiyeti, 1863 yılından beri “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuyla varlığını sürdürüyor. Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz ve yetenekli çocuklarımıza kaliteli ve çağdaş eğitim olanağı tanıyor ve onların düşünen, sorgulayan, çevrelerine ve ülkelerine karşı sorumlu, aydın bireyler olarak hayata atılmalarını sağlıyor. Bugün Türkiye’nin dört bir köşesinden, sınavla seçilen 1.000’e yakın çocuğumuz, Darüşşafaka’da ortaokul 1. sınıftan liseyi bitirinceye kadar tam burslu, yatılı ve İngilizce eğitim görüyor. Darüşşafaka Cemiyeti bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulduğu günden bu yana, hayırsever kişi, kurum ve kuruluşların bağışlarıyla varlığını sürdürüyor. Darüşşafakalı öğrencilerin eğitim, barınma, beslenme, kıyafet, sağlık, kitap, kültürel aktiviteler, cep harçlığı gibi yaşam giderleri ve aynı zamanda üniversite eğitimini sürdüren Darüşşafaka mezunlarına sağlanan burslar da dahil olmak üzere tüm giderler, hayırseverlerin, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden kurum ve şirketlerin destekleriyle karşılanıyor.
 
 
facebook.com/darussafaka, twitter.com/darussafaka, tr.linkedin.com/in/darussafaka, youtube.com/darussafaka1, instagram.com/darussafakacemiyeti
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894