• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Aydın 13 °C
  • Afyon 9 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Bursa 10 °C
  • Çanakkale 10 °C
  • Muğla 9 °C
  • Uşak 5 °C

Dikili'de çocukların havuz keyfi...

Dikili'de çocukların havuz keyfi...
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Dikili Belediyesi'nin, 'Dikili'de yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak' sloganıyla başlattığı yüzme kursları çocuklardan ilgi büyük oldu.
Dikili’de yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak...
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Dikili Belediyesi'nin, 'Dikili'de yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak' sloganıyla başlattığı yüzme kursları çocuklardan ilgi büyük oldu. Kurslara katılan yaşları 6 ile 14 arası değişen çocuklar bir yandan eğlenirken bir yandan da profesyonel hocalar eşliğinde yüzmeyi öğreniyor.
 
Uzman Eğitmenlerce Yüzme Teknikleri Öğretiliyor
İlçede yaşayan çocuklarla,  tatilini geçirmek için ilçeye gelen 6-14 yaş arası yüzme bilmeyen kursiyer öğrencilerin katıldığı yüzme kurslarında eğitimi Dikili Belediyesi’nin profesyonel öğreticileri veriyor. Günde 6 seans şeklinde yapılan ve yüzme ile ilgili temel eğitimlerin verildiği kurslar Eylül ayına kadar devam edecek. Dikili Belediyesi tarafından kentteki tüm çocuklara yüzme öğretme hedefiyle başlatılan kurslarda alanında uzman eğitmenler Özlem Aksöyek Kanat, Fatma Tören, Betül Arslan ve Okan Doğaç görev yapıyor. Uzman eğitmenler kursiyerlere ilk olarak suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzme teknikleri öğretiyor. Yüzmenin ilk aşamasını başarıyla tamamlayan öğrencilere daha sonra serbest stil, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek stili gibi yüzme sporunun incelikleri öğretiliyor. Kursiyer öğrencilerde kendilerine gösterilenleri öğrenerek iyi bir yüzücü olma yolunda ilerliyorlar.
 
‘Yatırımlarımız Artarak Çoğalacak’
Yaz kurslarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili ilçesini her alanda öncü kent yapma hedefinde olduklarını belirterek ilçede teknik çalışmalarla birlikte sporda, kültürde, sanatta da önemli çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Başkan Tosun, "Bizim için önemli olan gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimine öğretimine ve gelişmesine katkı sunacak projeleri hayata geçirmektir. Çünkü gençlerimiz ve çocuklarımız Türkiyemizin, Cumhuriyetimizin gerçek sahipleridirler. Biz yerel yöneticilere düşende onların yolunu aydınlatmaktır. Bu nedenle onların bilgili, birikimli, zeki, çevik ve özgüvenli yetişmesine katkı sunmak için 7 gün 24 saat çalışmaya kararlıyız. İlçemizdeki gençlerimizin ve çocuklarımızın kendilerini hem kültürel hem de sportif faaliyetlerle geliştirip donanımlı olmalarını için yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Dikili Belediyesi olarak gençliğe ve spora çok önem veriyoruz. Mevcut şartlarımızın kısıtlı olmasına rağmen yavrularımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Bu yıl zor şartlara rağmen yaptığımız çalışmalarımız önümüzdeki yıl daha da güzel olacak. Çünkü önümüzdeki önümüzdeki yıl ilçemize İzmir’in sayılı tesislerinden biri olacak çok amaçlı kompleks kazandırmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Biz çocuklarımız için üzerimize düşen neyse yapacağız. Velilerimizden de  çocuklarını spor yapmaları konusunda desteklemelerini ve kurslarımıza kaydettirmelerini gönülden istiyoruz’ dedi. 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894