• BIST 9708.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 26 °C
  • Aydın 25 °C
  • Afyon 25 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Bursa 26 °C
  • Çanakkale 20 °C
  • Muğla 22 °C
  • Uşak 22 °C

Çevre Çocuk Tiyatrosu İzmir’de

Çevre Çocuk Tiyatrosu İzmir’de
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun, Dünya Tiyatro Günü kutlamasından önce İzmir’de özel bir toplantı düzenleyen Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, İ
BOSCH ÇEVRE ÇOCUK TİYATROSU İZMİR’DE
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun, Dünya Tiyatro Günü kutlamasından önce İzmir’de 
özel bir toplantı düzenleyen Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, 
İzmir’de Bosch’un önemli bir bayii ağı olduğunu vurgulayarak; “İzmir’de toplam 59
 bayiimiz aracılığıyla tüketicilerimize Bosch markalı ürünlerimizi sunuyoruz.  Çocuklarımıza çevre bilinci ve doğa sevgisi aşılayan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu ile 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü güzel ilimiz İzmir’de kutlayacağız.” dedi. Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyunu, İzmirli minikler ve aileleriyle dört hafta sonu boyunca ücretsiz olarak buluşacak. 
 
Bosch Ev Aletleri, doğa dostu teknolojilerle çevreyi korurken, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücünden yararlanarak gelecek nesilleri bilinçlendirip, geleceği korumaya yönelik bir adım atıyor. Çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmak misyonuyla 81 binden fazla çocuğa ulaşan ve Türkiye’nin her köşesine gitmeyi hedefleyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu 27 Mart Dünya Tiyatro gününü, İzmir’de tam dört hafta sonu boyunca yapılacak temsilleriyle kutluyor.
 
Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 8 - 9 Mart tarihlerinde İzmir Atatürk Kültür Merkezi Gürdal Tosun Sahnesi’nde, 22 – 23 Mart tarihlerinde İzmir Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi Prof. Dr. Abdullah Kızılırmak Salonu’nda, 19 - 20 Nisan’da Güzelyalı Kültür Merkezi’nde, 26 – 27 Nisan tarihlerinde ise Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi’nde olacak. Bütün temsiller saat 12.00 ve 14.00’da gerçekleştirilecek.
 
Sergilenecek oyunlar öncesinde, Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer’in ev sahipliğinde ve Sadri Alışık Kültür Merkezi Yöneticisi Sadri Alışık’ın katılımıyla İzmir’de özel bir basın toplantısı düzenlendi. Yemekte, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun 2013-2014 sezonunun genel değerlendirmesi ve hedefleri paylaşıldı. 
 
TÜRKİYE’NİN HER KÖŞESİNDE ONBİNLERCE ÇOCUKLA BULUŞUYOR
Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu ile Bosch için son derece önemli olan İzmir’de bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, “Sahnelere ilk kez 2008 yılında merhaba diyen ve içinde bulunduğumuz altıncı yılında, bugüne kadar 81 binin üzerinde çocuğumuza çevre bilinci ve doğa sevgisi aşılayan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu ile 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü güzel ilimiz İzmir’de kutlayacağız. Toplamda 13 ilde ücretsiz olarak sergilenecek olan oyunumuzu, neredeyse Türkiye’nin her köşesinde 10 binlerce çocuğumuzla buluşturuyor olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.
 
İZMİR’DE TOPLAM 59 BOSCH BAYİİ VAR
Bosch Ev Aletleri bayii yapılanmasında İzmir’in son derece önemli olduğunu da vurgulayan Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, “Bosch markasını taşıyan tüm ürünlerimizi, Türkiye geneline yayılan, her il ve ilçede hizmet kalitesi yüksek, 1.100’ü aşkın Bosch bayiimiz aracılığıyla müşterilerimize ulaştırıyoruz. İzmir’de ise toplam 59 bayiimiz  bulunuyor ” diyerek sözlerini sürdürdü. 
 
BOSCH’TAN SANATA VE DOĞAYA AYNI ANDA DESTEK
Doğa dostu bir marka olarak Bosch’un bu projesi ile sanata da büyük destek verdiğini vurgulayan Sadri Alışık Kültür Merkezi Yöneticisi Sadri Alışık ise şunları ifade etti: “2010 yılından bu yana Bosch ile birlikte Türkiye’yi il il geziyor, Türk Çocuk Edebiyatı’nın en önemli yazarlarından Yalvaç Ural’ın kaleme aldığı La Fonten Orman Mahkemesinde adlı oyunumuzu, çocuklar ve aileleri için sergiliyoruz. Doğa dostu bir marka olan Bosch’un desteğiyle sanata gönül veren bir ekip olarak, çocuklara çevre duyarlılığı ve doğa sevgisi aşılayan bir tiyatro götürmekten çok mutluyuz.”
 
HAYVANLAR, LA FONTEN’İ YARDIMA ÇAĞIRIYOR
La Fonten Orman Mahkemesinde oyununda, insanların çevreyi koruma konusundaki özensizlikleri ve bilinçsizlikleri nedeniyle gün geçtikçe bozulan doğal döngüye dikkat çekiliyor. Her geçen gün doğadaki düzenin bozulmasından endişelenen hayvanlar, sonunda Aslan Kral’ın tavsiyesine uyarak şehre gidiyorlar ve kendilerini anlayacak tek insan olan La Fonten’den yardım istiyor. Klasik La Fonten masallarının yaratıcı bir bakışla yeniden uyarlaması olan oyunda ana fikir olarak, bugünden gerekli önlemler alınmadığı takdirde gelecekte dünyamızın ve dolayısıyla bugünün çocuklarının yaşayacakları olumsuzluklar gösteriliyor. Büyükler olarak anne babaların yaptığı hatalar yüzünden geri dönülmez bir noktaya gelmeden önce, bugünün çocukları uyarılıyor ve onlara her şeyin hala düzeltilebileceği umudu aşılanıyor. 
 
ÜCRETSİZ OLARAK 13 İLİ GEZİYOR, ON BİNLERE ULAŞIYOR 
Antalya, Akşehir, Burdur, Marmaris, Bodrum, Denizli, Aydın, Uşak ve Manisa’yı gezdikten sonra  İzmir’e gelen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun İzmir’den sonraki durağı ise Kütahya. Kütahya’nın ardından Balıkesirli miniklerle buluşacak olan oyun, sezon kapanışını Çanakkale’de yapıyor. Böylece turne kapsamında, tüm illerde ücretsiz olarak sahnelendiği Eylül 2013 – Haziran 2014 sezonu boyunca toplamda 13 il gezmiş, toplam 19 hafta sonu ve 76 temsil ile on binlerce çocuk ve ailesine ulaşmış olacak. 
 
2008’den Bu Yana Oyunları 81 Binden Fazla Çocuk İzledi
Bosch, tüketicilerin sevdiklerini, sağlığını, emeklerini, giysilerini, yiyeceklerini, çevreyi, enerji ve su kaynaklarını korumak için çalışıyor. “Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, toplumu çevre konusunda bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde, tiyatronun evrensel dilini kullanarak çocuklara ulaşmaya da büyük önem veriyor. Bu anlayışla Türkiye genelinde çocuklara çevre koruma bilinci, doğa ve hayvan sevgisi aşılamayı amaçlayan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, “Çevreci Nasreddin Hoca Kukla Oyunu” ve Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliğiyle hazırladığı “La Fonten Orman Mahkemesinde” oyunu ile 2008 yılından bu yana  toplamda 81 binden fazla çocuğa çevre koruma bilinci aşıladı. 
 
BOSCH ÇEVRE ÇOCUK TİYATROSU TURNE TAKVİMİ
21 - 22 - 28 - 29 Eylül Antalya
5 - 6 - 26 - 27 Ekim Akşehir
2 - 3 Kasım Burdur
16 - 17 Kasım Marmaris
30 Kasım / 1 Aralık Bodrum
5 - 16 Aralık / 11 - 12 Ocak Denizli
18 - 19 Ocak Aydın
15 - 16 Şubat Uşak
22 - 23 Şubat Manisa
8 - 9 - 22 - 23 Mart / 19 -20 -26 - 27 Nisan İzmir
10 - 11 Mayıs Kütahya
24 - 25 Mayıs Balıkesir
31 Mayıs / 1 Haziran Çanakkale
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894