• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • Afyon 19 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Bursa 19 °C
  • Çanakkale 18 °C
  • Muğla 17 °C
  • Uşak 17 °C

Yapılanlar Çiğli halkına ihanet...

Yapılanlar Çiğli halkına ihanet...
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli’yi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye, sorun tespiti yapmaya devam ediyor.
HARMANDALI YETMEDİ, ÇÖPLER ŞEHİR MERKEZİNE GELDİ
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli’yi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye, sorun tespiti yapmaya devam ediyor.
 
Çiğli’nin İstasyonaltı ve Ataşehir mahallelerini gezen AK Partili Yılmaz, çöp konteynırlarının dolup taştığını ve pazaryerinin yiyecek atıklarıyla dolu olduğunu görünce CHP’li Çiğli Belediyesi’ni topa tuttu. Bu görüntülerin Çiğli halkına ihanet niteliği taşıdığını söyleyen Yılmaz, “Harmandalı’dan kurtulalım derken çöpler şehir merkezine geldi. İşçisine parasını ödeyemeyen, bir çöpü dahi toplayamayan belediyecilik olmaz olsun” dedi. 
 
Çiğli’de gerçekleştirdiği yoğun seçim çalışmalarıyla seçmene ulaşan, gezdiği bölgelerde sorun tespiti yaparak ilçeye yönelik projelerini anlatan AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli İstasyonaltı ve Ataşehir mahallelerinde incelemelerde bulundu. Gezdiği bölgelerde karşılaştığı çöp manzaraları karşısında şaşkına dönen Adnan Yılmaz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve mevcut Çiğli belediye yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz, “Çiğli’yi karış karış geziyoruz ve çoğu zaman gördüklerimiz karşısında hayretler içinde kalıyoruz. Çiğli İstasyonaltı Mahallesi pazaryeri ve Ataşehir bölgesindeki temaslarım sırasında gördüğüm kötü manzaralar pes dedirtti. Çöp konteynırlarının dolup taştığı ve çöplerin etrafa saçıldığı, pazaryerinin atıklarla dolu olduğunu görmek bir Çiğlili olarak beni rahatsız etti. Harmandalı’dan kurtulalım derken çöpler şehir merkezine geldi. İşçisine parasını ödeyemeyen, bir çöpü dahi toplayamayan belediyecilik olmaz olsun” diye konuştu. 
 
ÇÖPÜN SEBEBİ YANLIŞ YÖNETİM
İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Aziz Kocaoğlu ve mevcut Çiğli Belediyesi’nin bölgedeki çöplerin kaldırılmasına yönelik çabalarının olmamasını “Çiğli halkına ihanettir” diye yorumlayan Yılmaz, “Çiğli halkı bunu hak etmemektir. Tüm bunların kesinlikle yanlış yönetim anlayışından kaynaklandığını düşünüyor ve tüm İzmir halkının bunu böyle bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gördüğünüz gibi, Çiğli’yi adeta bir çöp alanına dönüştürdüler. Artık Çiğli halkının buna tahammülü kalmadı. Her taraf, insanların geçtiği her yer, mikrop yuvasına döndü ve vatandaşlar kötü kokular yüzünden buralardan geçemez hale geldi” ifadelerinde bulundu. 
 
İHANETİN HESABI 30 MART’TA SORULUR
Sorunun çözümüne yönelik yerel yönetimler tarafından adım atılmaması durumunda Çiğlililerle birlikte eylem yapacaklarını da sözlerine ekleyen AK Partili Yılmaz, yaşananların şehirleşme anlayışına ters olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Çiğlililer bu ihanetin hesabını 30 Mart’ta sandık başında soracaklardır” dedi. 
İstasyonaltı pazaryerindeki incelemeleri sırasında AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz’ın yanına gelen bir çocuk, bölgenin temizlenmesini için Yılmaz’dan talepte bulundu. “Burada hepimiz oyunlar oynuyoruz. Bütün hayvanlar bu pisliğin içinde yaşıyorlar. Ben de buranın temizlenmesini istiyorum. Arkadaşlarımın sağlık durumları bozuldu. Hasta olan arkadaşlarımız var” diyen çocuğa Yılmaz sorunun çözümü için söz verdi. 
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894