• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • Afyon 22 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Bursa 17 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 18 °C
  • Uşak 18 °C

Aliağa ATA'sını Şarkılarla Andı

Aliağa ATA'sını Şarkılarla Andı
ALİAĞA BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ KUDRET KAREKULAK / Aliağa, Ata’yı sevdiği şarkı ve türkülerle andı. Aliağa Belediyesi’nin düzenlediği Ata’yı Anma Konseri Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu tarafınd

ALİAĞA, ATA’YI SEVDİĞİ ŞARKI VE TÜRKÜLERLE ANDI.

ALİAĞA BELEDİYESİ TSM KOROSU’NUN ATA’YI ANMA KONSERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

ALİAĞA BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ KUDRET KAREKULAK / Aliağa, Ata’yı sevdiği şarkı ve türkülerle andı. Aliağa Belediyesi’nin düzenlediği Ata’yı Anma Konseri Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu tarafından gerçekleştirilen konser yoğun ilgi gördü. Salonu tıklım tıklım dolduran izleyenler iki bölümden oluşan konserde bazen hüzünlendi, bazen keyiflendi.   

İZLEYENLERDEN KOROYA AYAKTA ALKIŞ

Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türkülerin yanı sıra seçkin eserlerin seslendirildiği gecede Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun amatör sesleri birbirinden güzel eserler seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir konser sundu. Şef Turgay Kızıltuğ yönetiminde 100. Yıl Atatürk Marşı ile başlayan konser 10. Yıl Marşı ile sona erdi.  2 saati aşkın süren konser sonunda izleyenler koroyu ayakta alkışladı.

BAŞKAN YARDIMCISI UĞUR EREN: BİZİM İÇİN BUGÜN ÇOK ANLAMLI BİR GÜNDÜ

Gecenin anısına Şef Turgay Kızıltuğ’a teşekkür çiçeği sunan Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Kızıltuğ’u tebrik etti, koronun tüm ekibine teşekkür etti. Eren; “Bugün bizim için önemli bir gündü. Gündüz belediyemizin yapımına başladığı çok amaçlı kompleksimizin temeli CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atıldı. Şimdi de bu güzel ve anlamlı konseri birlikte izledik. Atamızı andık. Ben her geçen gün Atamızı daha çok özlediğimizi düşünüyorum. Belediye Başkanımız Sayın Turgut Oğuz yoğun programı nedeniyle katılamadı, kendisinin selamlarını iletiyorum. Başkanım adına sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum,  bu anlamlı konserde emeği geçen, katkı koyan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.   

KONSER 100. YIL ATATÜRK MARŞI İLE BAŞLADI

Ata’yı anma konserinde Aliağa Belediyesi TSM korosu 100. Yıl Atatürk Marşı ve Türk Çocuğunun Şarkısı’nın yanı sıra, Gönül Penceresinden, Havada Bulut Yok, Çile Bülbülüm Çile, Gönül İsterdi ki Böyle Bitmesin, Bir Destan Dolaşır Bolu Dağının, Servi Boylu İnce Belli, Penceresi Yola Karşı, Vardar Ovası, Bu Kış İstanbul’a Taşın da, Benliği Aldım Kaçaktan, Kara Bulutları Kaldır Aradan, Gönül İsterdi ki Böyle Bitmesin eserlerini seslendirdi.

SOLİSTLERİN SESLENDİRDİĞİ ESERLER

Atayı anma konserinde solistlerin seslendiği eserler ise şu şekilde: Sertaç Lezgioğlu: Artık Bu Solan Bahçede Bülbüllere Yer Yok,  Gülçin Geldi: Senede Bir Gün, Arzu Özcan: Kalbim Ege’de Kaldı, İsmail Köylü: Bir Bülbüle, Serkan Sır: Onun Olmaya Hakkın Yok, Rıfat Korkmaz: Ne Olursun Güzelim Sevsen Ben, Neşe Kazanç: Bırakmıyor Çeşm-i Siyah Feryade, Erdoğan Çatılı: Kimseye Etmem Şikayet, Zuhal Dolgun: Düşünürken Seni Yüzüm Gülüyor, Okan Şen: Bu Resmimi Bayram Günü Çekmişim, Suat Lezgioğlu Eğilmez Başın Gibi, Gülay Koralay: Sönmesin Işıklar Yüzün Görünsün,  Işık Yılmaz: Gel Sevgili Gibi Otur Yanıma.   

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894