• BIST 9693.46
  • Altın 2513.021
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7834
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 22 °C
  • Aydın 21 °C
  • Afyon 20 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Bursa 17 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 16 °C
  • Uşak 17 °C

Aliağaspor Zirveyi Bırakmadı

Aliağaspor Zirveyi Bırakmadı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİV/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbolda Aliağaspor’un galibiyet serisi devam diyor. 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan Aliağaspor evinde Bergama temsilcisi Gençlerbirliğini 4 golle geçti. Rakibine hiç pozisyon vermeyen ve nerdeyse tek kale oy

FUTBOLDA, ALİAĞASPOR EVİNDE AĞIRLADIĞI BERGAMA TEMSİLCİSİNİ RAHAT GEÇTİ

ALİAĞASPOR:4 BERGAMA GB:0

ALİAĞASPOR VE HELVACISPOR HAFTAYI 3’ER PUANLA KAPATTI.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİV/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbolda Aliağaspor’un galibiyet serisi devam diyor. 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan Aliağaspor evinde Bergama temsilcisi Gençlerbirliğini 4 golle geçti. Rakibine hiç pozisyon vermeyen ve nerdeyse tek kale oynayan yeşil-beyazlılar ilk yarıyı Yusuf’un attığı gol ile 1–0 önce kapadı, 2. yarıda Murat, Zeki (Pen) ve Ahmet Seyhan’ın golleriyle farka gitti. Kulüp Başkanı Uğur Eren ve kulüp yöneticilerin de izlediği karşılaşmada 6. haftada  5. galibiyetini alarak puanının 15’e çıkaran Aliağaspor liderliğini de devam ettirdi. Grupta yer alan diğer Aliağa temsilcisi Helvacıspor da Bağarasıspor’u 2–1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı ve zirve takibini devam ettirdi.       

Stad: Belediye Şehir Stadı

Hakemler: Ahmet Yılmaz (5), Kemal Bakırcı (6), Sefa Can Meral (6)

Aliağaspor: Engin (7), Bilal Ceylan (8), Murat (9), Esen(8), Bilal Özkurt (7)(Dk. 85 İsmet 4), Ahmet Turgut (7) (Dk.70 Ahmet Seyhan 6), Mehmet Salih (8), Yılmaz (7) (Dk.80 Özgün 5), Gökhan (7), Zeki (7), Yusuf (7)

Bergama Gençlerbirliği: Veli (4), Emre (4), Oğuzhan (4), Hüseyin (5), Mehmet (4) (Dk. 51 Talha 3), Okan (3), Emirhan (5), Tolga (4) (Dk. 80 Atacan ?), Mustafa (4), Murat (4), Barış (3) (Dk. 73 Anıl 3)

Goller: Dk 19 Yusuf, Dk 62 Murat,  Dk 72 Zeki (Pen), Dk 87 Ahmet Seyhan (Aliağaspor)

 

Sarı Kart: Esen, Bilal, Ahmet Turgut (Aliağaspor), Veli, Talha, Hüseyin (Bergama Gençlerbirliği)

Kırmızı Kart:  Yok

Maçtan Dakikalar;

Dk4; Soldan gelişen Aliağaspor atağında Bilal Ceylan’ın ortasında ceza sahası içinde Ahmet Turgut’un kafa vuruşu direk dibinden auta çıktı.

Dk 5; Zeki’nin derinlemesine pası ile bir anda kaleci Veli ile karşı karşıya kalan Gökhan’ın vuruşu auta çıkarken Aliağa mutlak bir golden oldu.

Dk19; Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Yusuf’un vuruşu defans oyuncuları ve kaleci Veli’nin bakışları arasında ağlarla buluştu ve Aliağaspor 1-0 öne geçti.

Dk62; Sağ kanattan Mehmet Salih’in yaptığı ortada Bergama Gençlerbirliği sahası içinde oluşan karambolde topla son buluşan Murat’ın vuruşu ağlarla buluştu.2-0

Dk72; Mehmet Salih’in şutunu ceza sahası içinde Talha eli ile kesince hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Zeki kaleciyi ve topu ayrı köşelere göndererek takımını 3-0 öne geçirdi.  Dk87; Bergama Gençlerbirliği ceza sahası önünde kazanılan serbest vuruşta Ahmet Seyhan’ın akıl dolu vuruşu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti. 4-0

Alper Peker

Karşılaşmanın beklentileri doğrultusunda geçtiğini belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker; “Hava şartlarının zorluğuna rağmen keyifli bir maç oldu. Rakibimizde iyi mücadele etti. İyi bir oyun ortaya koyduk. Biz istediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve istediğimiz sonucu aldık. Haftayı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.   

Helvacıspor da 3'te 3 yaptı

Bu arada Foça Bağarası’nda, Bağrasısporla karşı karşıya gelen Helvacıspor da rakibini 2–1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. 25.dakikada Özgür ile 1–0 öne geçen mavi-beyazlılar 44. dakikada İlker’in golüne engel olamayınca ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi. 60. dakikada Özgür ile bir kez daha öne geçen Helvacıspor bu kez rakibine gol şansı vermeyerek karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak son 3 haftada 3. galibiyetini aldı. Karşılaşmanın zor geçtiğini belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın; “Zor geçeceğini biliyorduk ve öyle oldu. Rakibimizin öncelikli amacı gol yememek olduğu için çok fazla pozisyon bulamadık. Ancak zorda olsa kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.     

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894