• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • Afyon 16 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Bursa 16 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 15 °C
  • Uşak 17 °C

Akar Gençlik Başarısı

Akar Gençlik Başarısı
ALİAĞASPOR GAZETESİ / ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ Akar Gençlik Ve Spor Kulübü yurt içi ve yurt dışında düzenlenen Taekwondo şampiyonalarında elde ettikleri derecelerle 2011 yılında Aliağa’yı başarı ile temsil ettiler.

AKAR GSK"DAN BÜYÜK BAŞARI

ALİAĞASPOR GAZETESİ / ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ Akar Gençlik Ve Spor Kulübü yurt içi ve yurt dışında düzenlenen Taekwondo şampiyonalarında elde ettikleri derecelerle 2011 yılında Aliağa"yı başarı ile temsil ettiler.

Akar gençlik spor kulübü sporcularından Eda Öztürk İzmir open Taekwondo Turnuvasında ve İzmir Gençlik kupasında 1. olarak 2 altın madalya,  Esra Ayyıldız Berlin open turnuvasında 2. İzmir open turnuvasında 3. İzmir Gençlik kupasında 3. 1 gümüş,2 bronz madalya Ebu Bekir Atmaca İzmir open turnuvasında ve Berlin open turnuvalarında 1. Olarak 2 altın madalya  Hande Kökerer İzmir open turnuvasında 2. Berlin open turnuvasında 1. Olarak 1 altın,1 gümüş madalya Miray Selva Çınaroğlu İzmir open turnuvasında 3. Kore open turnuvasında 1. Dünya Taekvondo Kültür Şampiyonasında 2 altın ve 1 bronz madalya kazandılar. Ayrıca Akar GSK"nın başarılı Başkanı ve Antrenörü Özkan Akar"da Kore"de düzenlenen Taekwondo turnuvasında en iyi uluslararası hakem ödülü aldı.

2011 yılını başarılarla dolu bir sezon geçiren Akar GSK"nın sporcularını makamında kabul ederek  hediyeler veren Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik “ Sporcularımızın yakaladığı bu başarılar bizleri çok mutlu etti. Aynı başarılarının okullarında da devam etmesini temenni eder başarılar dilerim” dedi.

Akar Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Tekvando Antrenörü Özkan Akar, yıl içerisinde zorlu bir çok müsabakalar sonucu bu başarıları elde ettiklerini belirterek “Akar GSK olarak 2010 – 2011 yılında 2 döneminde elde ettiğimiz başarılar Berlin open"da yıldızlar kategorisinde şampiyonluk kazandık, genel klasmanda ise 12 ülkede yaklaşık 100"e yakın kulüp vardı orada da genel klasmanda 2.lik kupası aldık. Ardından İzmir"de katıldığımız 19 Mayıs gençlik kupasında 49 kulüp arasından 3.lük kupasını aldık kuruluşu 1 yıl olmuş bir kulüp için bu büyük bir başarıdır. Çünkü İzmir taekwondo"da en başarılı illerden birisidir, diğer kulüplerin arasından sıyrılıp 3.lük kupasını almamız gelecekte elde edeceğimiz başarılarımızın bir göstergesi ve nişan taşı olmuş oldu. Bu turnuvan ardından İzmir"de düzenlenen uluslar arası İzmir open turnuvasında Eda Öztürk ve Ebu Bekir Atmaca 1. Oldu, Miray Selva Çınaroğlu ve Esra Ayyıldız"da kendi kategorilerinde 3. Oldular böylece 5 sporcu ile katıldığımız turnuvadan 4 madalya kazanmış olduk. Yazın Kore"de 2 turnuvaya katılabildik sporcumuz Miray Selva Çınaroğlu Dünya Taekwondo Kültür Expo şampiyonasına 50 ülkeden yaklaşık 2000"e yakın sporcu katıldı,orada 3 madalya kazandıkları kategoride yapılan turnuvada birebir müsabaka da kendi kategorisinde 1. Oldu bir üst kategori olan açık turnuvada ise 55 kg genç bayanlarda 3. Oldu orada 3. Open taekwondo turnuvası dünyanın en büyük turnuvası 51 ülkeden 2452 sporcu yarıştı kırmızı kuşaklarda 55 kg genç bayanlarda 1. Oldu böylece o turnuvadan da toplan 4 madalya ile dönmüş olduk. Bunlarla beraber 2011 sezonunu başarı ile kapattığımızı düşünüyorum” dedi.

Gençlik Spor İlçe Müdürü Kemal Atik ise Akar Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Tekvando Antrenörü Özkan Akar"ın elde edilen başarıları büyük sıkıntılar imkansızlıklar içerisinde elde ederek Aliağa"ya bu başarıları yaşattıklarını belirterek “ Özkan hocamız bu işin emekçisidir emeğinin karşılığını böyle başarılı gençler yetiştirerek, ilçemizde başarılarla dolu Türkiye şampiyonu olan, milli olan taekwondo"cular yetiştirmeye devam edecektir. Özkan hocamızın maneviyat yanında maddi olarak ta desteklenmesi gerekir. Bu işe gönül veren iş adamlarımızdan desteklerini bekliyoruz uluslararası alanlarda başarı yakalamak için maddi olanaklar gerekiyor.bu işe destek vermek isteyenleri hocamıza destek vermeye davet ediyoruz, sporcularımıza verilen hediyelere sponsor olan Yağız Kuyumculuğa ve Cengiz Optik"de desteklerinden dolayı teşekkür ederim, hocamızı ve sporcu kardeşlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894