• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 11 °C
  • Aydın 13 °C
  • Afyon 9 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Bursa 9 °C
  • Çanakkale 9 °C
  • Muğla 8 °C
  • Uşak 3 °C

Gülefer Yazıcıoğlu Foça'da

Gülefer Yazıcıoğlu Foça'da
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ / Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehit Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu , Seçim çalışmaları kapsamında geldiği İzmir’de, Foça ilçesini de ziyaret etti.

Gülefer Yazıcıoğlu Foça'da

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ / Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehit Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu , Seçim çalışmaları kapsamında geldiği İzmir"de, Foça ilçesini de ziyaret etti.
Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket"e yakınlığı ile tanılan 'Demokrat Foça' Gazetesi'nin Baş  Yazarı Hasan Eser"in daveti üzerine Foça"yı ziyaret eden Gülefer Yazıcıoğlu, bura da kısa bir süre önce kurulan BBP Foça İlçe Teşkilatı tarafından Foça ilçe sınırında kalabalık bir konvoy eşliğinde karşılandı. Gülefer Yazıcıoğlu"na Foça ziyaretinde BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, BBP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçak, Foça İlçe Başkanı Fahrettin Saç, BBP"nin Foçalı milletvekili adayı Ahmet Takmaz, eşleri ve Gazeteci Hasan Eser,eşlik etti.
Gülefer Yazıcıoğlu"nun Foça ziyaretinin ilk durağı BBP"nin Foça İlçe teşkilatı oldu. Burada partililer tarafından yoğun ilgi gören Yazıcıoğlu, BBP Foça İlçe teşkilatının kurucu başkanı olan Fahrettin Saç"a kısa bir süre önce üstlendiği ilçe başkanlığı görevinde başarı dileklerinde bulundu. Yazıcıoğlu, “19 Yıllık siyasi geçmişi olan BBP"sinin tarihinde ilk defa Foça gibi bir ilçede teşkilatı kurulmuş olması bizler için sevinç kaynağı olmuştur. Burada BBP"nin kuruluşunda başta ilçe başkanı Fahrettin Bey olmak üzere emeği geçen herkese ayrı,ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Gülefer Yazıcıoğlu"nun Foça ilçesini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren BBP Foça İlçe Başkanı Fahrettin Saç, “Şehit Genel Başkanımızın saygıdeğer eşi Gülefer Yazıcıoğlu"nun bizleri ziyaret etmesi bizler için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Bu şerefe nail olduğumuz için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Foça ilçe teşkilatı adına Sayın Gülefer Yazıcıoğlu"nun ziyaretinden ötürü mutluluğumuzu kelimelerle ifade etmek olanaksız” dedi.
Gülefer Yazıcıoğlu, ziyaret programı kapsamında öğle yemeğini Yeni Bağarası köyünde ki meşhur gözlemeci Emine Bacı"da yedi. Daha sonra tarihi Kozbeyli köyünü de ziyaret eden Yazıcıoğlu"na, köylüler tarafından ünü ülke geneline yayılan meşhur dibek kahvesi ikram edildi. Foça"da gittiği her yerde sevgi gösterileri ile karşılaşan Yazıcıoğlu, gördüğü yoğun ilgi karşısında, “Türkiye"nin dört bir yanında Rahmetli eşim Muhsin Yazıcıoğlu"nun sevenlerine rastlamak beni son derece mutlu ediyor. Bir insanın yakınlarına miras olarak böyle hoş bir seda bırakması tarif edilemez bir duygu” dedi.İkindi namazını 400 yıllık tarihi geçmişi olan Kozbeyli Caminde kılan Yazıcıoğlu, daha sonra Foça ilçe merkezine geri dönerek burada BBP Foça ilçe kadın kolları tarafından organize edilen piknik programına katıldı. Piknik programında partili hanımlarla bir süre sohbet eden Yazıcıoğlu, ilçe kadın kolları ile birlikte toplu hatıra fotografı çektirdi.
Piknik programı sonrasında Foçalı Gazeteci Hasan Eser"in rehberliğinde Foça ilçesinin tarihi mekanlarını ziyaret eden ve bilgi alan Yazıcıoğlu, Foça sahilinde yürüyüşü sırasında kendisine hoş geldiniz diyerek çay,kahve ikramında bulunmak isteyen Foçalı vatandaşlar ile sohbet etti.Ziyaret programı sonunda Foça sahilinde ki nezih bir lokanta da ilçe yöneticileri ile birlikte akşam yemeğinde bulunan Yazıcıoğlu"nun masasına gelerek “ilçemize hoş geldiniz” diyen Foça İlçe Kaymakamı Kamil Köten, “sizi ilçemizde görmek bizleri mutlu etti” dedi.
Gülefer Yazıcıoğlu, ile özel röportaj yapan Gazeteci Hasan Eser, röportaj sonrası Yazıcıoğlu"na, üzerinde "ziyaretinizin anısına" yazan Foça ilçesinin kuş bakışı çekilmiş bir fotografını hediye etti.Hediyeyi kabul eden Yazıcıoğlu, Hasan Eser"e nezaketinden ötürü teşekkür etti. Yazıcıoğlu, Foça ilçesinin coğrafya olarak çok şirin bir ilçe olduğunu söyledi. Ziyaret sonunda parti yöneticileri ile konakladığı otel"de son kez kahvaltıda bir araya gelen Gülefer Yazıcıoğlu, kendisini misafir eden herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Yazıcıoğlu, konakladığı otel"in işletmecisinin ricası üzerine otel"in hatıra defterine teşekkür mesajını yazdı.

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894