• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • Afyon 15 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Bursa 17 °C
  • Çanakkale 18 °C
  • Muğla 16 °C
  • Uşak 15 °C

MHP Aliağa Teşkilatından Mahalle Temsilcilerine Toplantı

MHP Aliağa Teşkilatından Mahalle Temsilcilerine Toplantı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Teşkilatı, mahalle temsilcilerine yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

MHP ALİAĞA TEŞKİLATINDAN MAHALLE TEMSİLCİLERİNE TOPLANTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Teşkilatı, mahalle temsilcilerine yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda 2019 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı, Mahalli İdareler ve Milletvekilliği Genel Seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Aliağa Öğretmenler Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıya; MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve yönetimi, Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir ve yönetimi, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ülkü Ocakları Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Gencer ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar ve yönetimi ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir yaptı. 2019 seçimlerinin önemine değinen Aydemir, “Partimizin Kasım seçimleri sonrasında ve 15 Temmuz’dan sonra yaşadığı süreçlerde muhterem genel başkanımızın partim ne kadar oy alır hesabına girmeden elini taşın altına koymuştur. 2019 seçimlerinde insanüstü bir gayret sarf ederek genel başkanımızı ödüllendirmemiz lazım. Bunun için de çalışmalar teşkilatlardan, köylerden başlıyor. Toplantımıza ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

MHP İZMİR İL BAŞKANI NECAT KARATAŞ: “AMACIMIZ 2019 SEÇİMLERİ”
Mahalle temsilcilerine 2019 yılında yapılması planlanan üç seçimde de önemli görevler düştüğünü ifade eden MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Amacımız 2019 seçimleri, çalışmalarımız da bu doğrultuda olacaktır. 2019 seçimlerinde mahalle temsilcilerimizin ve mensuplarımızın sağlayacağı katkı muhakkaktır. Güzel Aliağamızda bütün vatandaşların takdirini kazanmış ve övgüsünü almış bir belediye başkanımız var. Bugünkü toplantıda diğer ilçelerde olduğu gibi çalışmalarımızda neler yapacağımızla ilgili konulara değineceğiz ama sizler geçmişte yaptığınız çalışmalar ve fedakarlıklar ile gece demeden gündüz demeden milliyetçi hareket partili bir belediye başkanının neler yapabileceğini ortaya koymasına imkan sağladınız. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçede yaptığı çalışmalarla bizlerin yüzünü ağartan Belediye Başkanımız Serkan Acar’a da çok teşekkür ediyorum. Bizler beraber yürüme ve çalışma iradesini ortaya koyduğumuz takdirde başarılı olabileceğiz.

“BİZİ ELEŞTİREN SİYASİ PARTİLER KENDİLERİNİ DE GÖZDEN GEÇİRMELERİ”
Siyasi partilerin her zaman eleştirilebildiğine de değinen Karataş, “Siyasi partilerin izledikleri yol her ne kadar doğru olsa bile, politik ve dünya görüşleri doğru olsa bile eleştirilebiliyorlar. Eleştirilebilirler. Ama bizler milliyetçi hareket partisinin mensuplarıyız. Bizler de eleştiri alabiliyoruz. Bu eleştiriler suçlamalara da dönüşebiliyor. Mensup olduğumuz partinin nasıl kurulduğu, bugünlere nasıl geldiği, yarına nasıl baktığını biz bildiğimiz halde, birçok noktada haklılığımız olduğu halde bizi eleştiren siyasi anlayışın, siyasi partilerin kendilerini de bir gözden geçirmeleri kanaatini taşıyoruz” dedi. 

Karataş’ın konuşmasının ardından İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, katılımcılara mahalle temsilciliğinin önemi ile görev ve sorumlulukları konusunda bilgilendirme sunumu yaptı. Yaklaşık üç saat süren toplantıdan sonra tüm katılımcılar sahil bandında bulunan ‘I Love Aliağa’ görseli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

aliaga-mhp-mahalle-temsilcileri-toplantisi-(6).jpgaliaga-mhp-mahalle-temsilcileri-toplantisi-(7).jpgaliaga-mhp-mahalle-temsilcileri-toplantisi-(8).jpg

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894