• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 29 °C
  • Aydın 27 °C
  • Afyon 23 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Bursa 21 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 20 °C
  • Uşak 21 °C

Menemen Belediyespor’da Moraller Yüksek

Menemen Belediyespor’da Moraller Yüksek
3 Eylül’de İnegölspor’u konuk edecek olan 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor, 2016-2017 sezonunun ilk maçı öncesinde düzenlediği yemekle moral depoladı.

MENEMEN BELEDİYESPOR’DA MORALLER YÜKSEK

3 Eylül’de İnegölspor’u konuk edecek olan 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor, 2016-2017 sezonunun ilk maçı öncesinde düzenlediği yemekle moral depoladı. Teknik Direktör Suat Kaya’nın doğum günü pastası kestiği gecede, “Hedef Şampiyonluk” mesajları verildi.

Son iki sezondur gerçekleştiremediği PTT 1. Lig hedefine ulaşabilmek için 10 transfer gerçekleştiren Menemen Belediyespor, yeni sezon öncesinde Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri’nde birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Menemen Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Kulüp Başkanı Aydın Şahin, Kulüp Yönetici ve çalışanları, Teknik heyet ve futbolcuların aileleriyle birlikte katıldığı yemekte, Teknik Direktör Suat Kaya’ya sürpriz doğum günü de düzenlendi.

49 yaşına giren tecrübeli teknik adam Suat Kaya, takım oyuncularıyla birlikte, üzerinde “İyi ki Doğdun Hugo Suat” yazılı pastayı kesti. Pastasını, takım kaptanı Efe Karaoğlu’nun elinden tadan Suat Kaya’ya, Kulüp Başkanı Aydın Şahin ise çiçek takdim ederek, yeni yaşını kutladı.  Kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi dileyen Suat Kaya; “Böyle güzel bir birlikteliği inşallah sezon sonunda daha kalabalık bir şekilde yaşarız” diyerek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

BAŞKAN ŞAHİN; “MENEMEN CAMİASI ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR”

Genel Kaptanlık yaptığı 1988 yılında Menemenspor adıyla bugünkü PTT 1. Lig’de mücadele eden Kulübün, bundan 18 yıl önce Menemen Belediyespor adıyla amatör kümedeyken kapanma noktasına geldiğini ve o günden bugüne Kulübe desteklerinin devam ettiğini hatırlatan Menemen Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; “Benim genel kaptanlık yaptığım 1988’li yıllarda, bugünkü PTT Lig diye bilinen ligdeydi Menemenspor. Kapandı Menemen Belediyespor oldu. 18 yıl önce bu kulübün anahtarları Kaymakamlıktaydı. İnşallah 18 yıl sonra tekrar bıraktığı yerden, PTT Lig’den başlayacağına yürekten inanıyorum. Lig uzun bir maraton ama hem siz, hem Menemen camiası bu şampiyonluğu hak ediyor, yolunuz açık olsun, Allah’a emanet olun” dedi.

Menemen Belediyespor’un hedefinin şampiyonluk olduğunu, ancak bundan da önemli olanın kazasız, belasız bir lig yaşanması olduğunu ifade eden Başkan Tahir Şahin, “Sezon haftaya başlıyor, öncelikle sezonun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Kazasız, belasız bir sezon diliyorum. Sağlıklı bitsin, kazasız, belasız bitsin ama şampiyon olmayacaksak da olmayalım” diye konuştu.

Yeni sezon öncesinde sarı lacivertlilere dahil olan 10 transfere, Menemen Belediyespor’u tercih ettikleri için teşekkür eden Başkan Tahir Şahin; “Bizim için yeni, eski yok.  Hep birlikte burada aile ortamı içerisinde, büyük bir aile olduğumuzun farkındayız. Bizimle beraber olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yemeğinde buluşmak dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Menemen Belediyespor Ailesi’nin dans edip gönüllerince eğlendiği gece, yeni sezon öncesi sarı lacivertlilerde moralleri yükseltti.
/ EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894