• BIST 9574.09
  • Altın 2483.023
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.6213
  • İzmir 28 °C
  • Manisa 27 °C
  • Aydın 30 °C
  • Afyon 27 °C
  • Balıkesir 28 °C
  • Bursa 27 °C
  • Çanakkale 27 °C
  • Muğla 23 °C
  • Uşak 25 °C

Maski’nin Çalışmaları Devam Ediyor

Maski’nin Çalışmaları Devam Ediyor
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde mahallelerin su ihtiyacını gidermek adına hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde mahallelerin su ihtiyacını gidermek adına hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

MASKİ tarafından Gördes ilçesine bağlı Sarıaliler Mahallesi'ne kazandırdığı sondajı faaliyete almak için 4 buçuk kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmalarına başlarken, Gölmarmara'nın ilçe merkezinde yer alan içme suyu tesislerinin elektrik panolarını da yeniledi.

Sarıaliler'e terfi hattı döşeniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Sarıaliler Mahallesi'ne kazandırdığı sondajı faaliyete almak için 4 buçuk kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde mahallelerin su ihtiyacını gidermek adına hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Gördes ilçesine bağlı Sarıaliler Mahallesi'nde açılan sondajı faaliyete almak için 4 buçuk kilometre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşeme çalışmalarına başladı. Mahallede başlatılan hat döşeme işlemi tamamlandığında kaynaktan elde edilen içme suyu depoya iletilerek vatandaşların su sıkıntısı sona erecek.

Sarıaliler Mahalle Muhtarı Beraet Dinç, daha sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuşacakları için MASKİ tarafından başlatılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Dinç, "Mevcut içme suyumuz mahallemize yeterli gelmiyordu. MASKİ yetkilileri yeni açılan sondajı devreye almak için terfi hattı çalışmalarına başladı. Terfi hattı döşeme işi bittiğinde içme suyu sıkıntımız aşılacak. Mahallemize 4 kilometre uzaklıkta olan Kale bağlımızda yaşayan vatandaşımız da bu çalışmalardan faydalanarak daha sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Su geliyor, mahallemize hayat geliyor. MASKİ her konuda hizmete açık ve çalışıyor. Mahallemizde yaşayan vatandaşımız muhtarlık binasına gelip memnuniyetlerini tek tek söylüyorlar. Açılan sondaj, döşenen terfi hattı ve diğer hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gölmarmara'nın içme suyu tesislerinin elektrik panoları yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara'nın ilçe merkezinde yer alan içme suyu tesislerinin elektrik panolarını yeniledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşanmasını en aza indirmek için bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara ilçe merkezinde yer alan içme suyu tesislerindeki 110 hp ve 90 hp gücündeki 2 adet pompanın elektrik panolarını baştan aşağıya yeniledi. Mahallelerde hayata geçirilen çalışma sayesinde olası elektrik arızaları dolayısıyla su kesintisi yaşanmasına sebep olan eski elektrik panoları yenilenerek vatandaşlara kesintisiz içme suyu sağlandı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, pano yenileme çalışmalarının ihtiyaç duyulan yerlerde devam ettiğini belirterek, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak elektrik panolarının montajını bünyemizde yaparak ilçe merkezleri ve mahallelerde yer alan içme suyu tesislerinde kullanım ömrünü tamamlayan panoları yeniliyoruz. Bu çalışmalar sayesinde arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşanmasını en aza indiriyoruz" dedi.

Maski’nin Çalışmaları Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894