• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 23 °C
  • Aydın 24 °C
  • Afyon 22 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Bursa 23 °C
  • Çanakkale 18 °C
  • Muğla 20 °C
  • Uşak 19 °C

İç Anadolu Ve Ege Arası İş Hacmi Gelişiyor

İç Anadolu Ve Ege Arası İş Hacmi Gelişiyor
Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) ve Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), İç Anadolu Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu...

Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) ve Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), İç Anadolu Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (İÇGİAF) üyelerini İzmir'de ağırladı. Ziyarette, bünyesinde Eskişehir, Ankara, Konya, Kayseri, Tokat, Amasya ve Bitlis'te faaliyet gösteren derneklerin bulunduğu İÇGİAF ile Ege arasındaki ticaret hacminin geliştirilmesi görüşülen ilk maddeler arasında yer aldı.

İlk olarak, İç Anadolu Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (İÇGİAF) Başkanı Fatma Semiz başkanlığındaki heyet, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi'nde düzenlenen öğle yemeğinde üyelerle bir araya geldi. Toplantıya EGİAD Başkanı Mustafa Aslan ve EGİFED Başkanı Aydın Buğra İlter ev sahipliği yaptı. Programa, Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Başkanı Seda Kaya da katılım gösterdi. Ekonomi, ticari konular ve iş birlikteliklerine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, karşılıklı memnuniyet ifadeleri kullanıldı. Toplantıda konuşan EGİAD Başkanı Mustafa Aslan, hedeflerinin arasında iller arasındaki ticari ve sosyal dayanışmayı arttırmak olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en büyük ekonomi tabanlı derneği EGİAD ve içinde yer aldığı EGİFED ve BASİFED gibi federasyonların İÇGİAF ile biraraya gelmesinden çok memnun olduk. Kentimizin, bölgemizin ve Türkiye'nin ekonomi hedeflerine ulaşmasında biz sanayicilere ve iş dünyasına büyük görev düşmektedir. GİAD'larımızla bu hedefe ulaşmada itici güç olmaya gayret göstereceğiz. Derneğimiz, bölgemiz ve ülkemiz için projeler üretmeye devam edecek" dedi.

"Genç iş insanları olarak artan bir sinerji ile faaliyetlerimize devam etmekteyiz"

EGİFED Başkanı Aydın Buğra İlter da, İzmir, Manisa, Akhisar, Nazilli ve Bandırma'da faaliyet gösteren Ege Bölgesi'nde itici güç olan STK'larla birlikte hareket ettiklerini ve bin 100 iş insanını temsil ettiklerini ifade ederek, "EGİFED olarak bölgenin farklı noktalarında faaliyette bulunan iş insanlarına ulaşabilmemiz büyük bir güç ve başarıdır. Biz genç iş insanları olarak artan bir sinerji ile faaliyetlerimize devam etmekteyiz. İÇGİAF ile işbirliği ve dayanışmanın verdiği kuvvet, Egeli iş dünyasının sesini ve elini güçlendirecektir" şeklinde konuştu.

Endüstri 4.0 dönüşümünün yaşanmasıyla ticaretin yeniden şekillendiğini belirten İÇGİAF Başkan Fatma Semiz ise zorlaşan rekabet şartlarında iş insanlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. Sürdürülebilir bir büyüme gerçekleştiren İzmir ile sanayi ve üretimde her zaman önemli bir bölge olan İç Anadolulu iş insanlarının güçlerini birleştirerek, daha büyük projelere yatırımlar yapabileceklerini kaydeden Semiz, "Hedefimiz, İç Anadolu ve Ege arası iş hacmini geliştirerek ülkeye katkı sağlamak" dedi.

Ardından EGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mehmet Sancak'ın firması Dikkan A.Ş. Fabrikasını gezen İÇGİAF heyeti, EGİFED Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu'nun yönetim kurulu toplantısına da katılarak temaslarını sürdürdü. Ayrıca, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile de bir araya gelen heyet, gündemde yer alan gelişmeleri ve yerel seçim sürecini değerlendirdi. Toplantıda İzmir ve Ege Bölgesi'nin ekonomisi, yapılabilecek ortak yatırımlar görüşüldü.

İç Anadolu Ve Ege Arası İş Hacmi Gelişiyor

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894