• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 22 °C
  • Aydın 25 °C
  • Afyon 22 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Bursa 25 °C
  • Çanakkale 22 °C
  • Muğla 21 °C
  • Uşak 20 °C

Helvacı’ya Meslek Lisesi

Helvacı’ya Meslek Lisesi
Helvacı Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ne ziyarette bulunan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Helvacı’da yapılacak olan çalışmalar ile temelleri atılan meslek ve çevresel hastalıklar hastanesi hakkında bilgiler verdi.

HELVACI’YA MESLEK LİSESİ

HELVACI’YA SOSYAL YAŞAM TESİSİ

BAŞKAN SERKAN ACAR’DAN PİR SULTAN ABDAL KÜLTÜR DERNEĞİ’NE ZİYARET

Helvacı Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ne ziyarette bulunan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Helvacı’da yapılacak olan çalışmalar ile temelleri atılan meslek ve çevresel hastalıklar hastanesi hakkında bilgiler verdi. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Dernek binasında gerçekleşen ziyaret Helvacı Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alca’nın yanı sıra üyeler yer aldı. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Aliağa’nın 81 ilden 100 bine yakın insanın yaşadığı küçük bir Türkiye olduğunu belirten Başkan Serkan Acar, aynı zamanda huzurun da sürekli daim olduğunu söyledi.

İnsanların birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı sürece barışın, huzurun, hoşgörünün, sevginin ve saygının eksilmeyeceğini ifade eden Helvacı Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alca ise “Hepimiz bir arada yaşamak zorundayız. Başka bir Türkiye yok” dedi.

HELVACI’YA MESLEK LİSESİ
Beş yıl süresince Aliağa’nın hiçbir mahallesini diğerlerinden ayırt etmediklerini eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Serkan Acar, “Önümüzdeki dönemde Helvacı’ya bir meslek lisesi kazandırılması yönünde çalışmalar devam ediyor. Okulun ödeneği geldi. Yer tahsisinden sonra okulun yapımına başlanacak” dedi.

DOĞAL GAZ’DA SONA DOĞRU
Helvacı’nın doğal gaz talebini karşılamak için çalışmalarda sona yaklaştıklarını belirten Başkan Serkan Acar, imar planlarının kesinleşmesini beklediklerini yakın bir zamanda da müjdeyi vereceklerini söyledi. 

HELVACI’YA SOSYAL YAŞAM TESİSİ
Vatandaşları talebi üzerine Helvacı’ya kapalı modern bir pazar yeri kazandırdıklarının altını çizen Başkan Serkan Acar, “Kapalı pazar yeri önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Bunun yanı sıra Helvacı’ya vatandaşların ve çocukların huzurla vakit geçirebilecekleri mesire alanı projesini hayata geçireceğiz. Açıkhava düğün salonu ve kafeteryalardan oluşan bir sosyal yaşam tesisini Helvacı’da vatandaşlarımızın hizmetine vereceğiz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN ÖZGÜN BİR HASTANESİ OLACAK”
Türkiye’nin ilk meslek ve çevresel hastalıklar hastanesinin Aliağa’ya kurulacağını da sözlerine ekleyen Başkan Serkan Acar, “Çaltılıdere mahallesine kurulacak olan meslek hastalıkları hastanesi için temel atma törenimizi gerçekleştirdik. 200 ve üstü yatak kapasitesine sahip olacak hastane mikrocerrahiden yanık ünitesine kök hücre laboratuvarından tanı merkezine kadar birçok bölümü içerisinde barındıracak. Türkiye’nin özgün bir hastanesi olacak. Türkiye’de 12 milyon insanın hastalığına tanı konulamıyor. Bu noktada da önemli bir tanı merkezi olacak. Yılda 10 milyon hastaya hizmet verecek” dedi. // EGE BASIN GRUBU

aliaga-pir-sultan-abdal-dernek-ziyareti-(4).jpgaliaga-pir-sultan-abdal-dernek-ziyareti-(2).jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-(34)-001.jpg

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894