• BIST 9558.87
  • Altın 2467.582
  • Dolar 32.4435
  • Euro 34.4921
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 22 °C
  • Aydın 19 °C
  • Afyon 19 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Bursa 22 °C
  • Çanakkale 25 °C
  • Muğla 18 °C
  • Uşak 13 °C

En Tatlı Yatırım Gözünü Sahile Dikti

En Tatlı Yatırım Gözünü Sahile Dikti
İzmir’den yola çıkıp Türkiye’de bir marka haline gelen Waffle’cı Akın

İzmir’den yola çıkıp Türkiye’de bir marka haline gelen Waffle’cı Akın, yeni dönem büyüme stratejisini Ege ve Akdeniz’in sahil şeridi olarak belirledi. Urla Özbek ve Sığacık Marina ile birlikte özellikle tatilcilerin değişmez adresi olan waffle zinciri, bu kez Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kaş ve Antalya sahillerine kadar uzanan bölgeyi gözüne kestirdi. Waffle’cı Akın, 2018 yılında, şu an olan 28 şube sayısını 50’nin üzerine çıkarmayı hedefliyor. Anadolu’da yayılma hamlesini de sürdürecek olan lezzet zinciri, 30 yeni şube öngörülen İstanbul için ise master franchise yatırımcıları bekliyor.

Waffle’cı Akın CEO’su Timuçin Ümit, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen, 15'inci Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ile şirketlerinin yeni dönemdeki büyüme stratejilerini değerlendirdi. Fayton şeklindeki konseptleri ile fuarın en çok ilgi çeken stantlarından birine sahip olduklarını aktaran Ümit, burada İzmir’i ve Ege’yi başarıyla temsil ettiklerini söyledi. Ümit, fuardan son derece olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, “Ziyaretçi olarak gelen herkes faytonlu standımızın önünde fotoğraf çektirdi. Bu doğru, şirin bir ürün konsepti oluşturduğumuzun en açık kanıtı” dedi.

MOBİL KONSEPT BİR HARİKA

Franchise modeli ile büyüme stratejilerine devam edeceklerini, yatırımcıya uygun fiyatlarla çok yüksek karlılık rakamları sunduklarını vurgulayan Timuçin Ümit, “Franchise yatırımcımızın yaptığı yatırım tutarını maksimum 1 yılda çevirmeyi hedefliyoruz. Piyasada, franchise modeli ile ortalama 100 bin TL’ye kadar bir yer açılabiliyor. Ancak, bin bir emek ve umutla açılan bu şubeler birkaç ayda kepenk kapatıyor. Yatırımlar boşa gidiyor. Biz ise hesaplamalarımızı önceden yapıp bunun önüne geçmeyi, şubelerimizin yatırımlarının heba olmamasını amaçlıyoruz. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Mobil konsept uygulamamız ise çok daha farklı avantajlar sunuyor. Mobil şubelerimiz, yatırımcının bulacağı iyi bir lokasyonda çok yüksek karlar elde edilmesini sağlıyor. İşler iyi gitmediğinde ise istediği zaman bunu kolayca başka bir yere taşıma imkanı veriyor” diye konuştu.

HEDEF, EGE VE AKDENİZ SAHİLLERİ

Ümit, 2018 yılındaki büyüme stratejilerini de anlattı. Şuan 25’i franchise, 3’ü kendilerine ait 28 şube ile waffle lezzetini Türkiye geneline ulaştırdıklarını dile getiren Ümit, yeni dönemde özellikle Ege ve Akdeniz sahil şeridine yayılmayı planladıklarını vurguladı. Timuçin Ümit, “Urla Özbek’teki askeri kampta ve Sığacık Marina’da yerler açıp çok iyi tecrübeler edindik. Marinanın en gözde dükkanı şuan bize ait. Buralarda özellikle tatilcilerin değişmez adresi olduk. Ama bu yeterli değil. Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kaş ve Antalya’ya kadar tüm sahil kesimlerinde yer almamız ve şube sayımızı 50’nin üzerine çıkarmamız lazım. Ana hedefimizi bu şekilde belirledik. Yatırımcının bunu dikkate alması gerekir. Ayrıca, oluşturduğumuz son derece karlı ve iyi konseptin İstanbul’da başarılı olmamasını da kabul etmiyorum. Hatta karşımıza master franchise yatırımcılar çıkarsa sadece İstanbul’da 30 şube açmayı öngörüyoruz."dedi   /EGE BASIN GRUBU 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894