• BIST 9530.47
  • Altın 2478.359
  • Dolar 32.444
  • Euro 34.8391
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • Afyon 11 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Bursa 14 °C
  • Çanakkale 19 °C
  • Muğla 14 °C
  • Uşak 11 °C

Çevre Teknolojilerindeki Son Yenilikler Sergileniyor

Çevre Teknolojilerindeki Son Yenilikler Sergileniyor
Tarsus Turkey tarafından T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle 15.’si gerçekleştirilen

Tarsus Turkey tarafından T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle 15.’si gerçekleştirilen Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı REW İstanbul, 21 Mart Perşembe günü Tüyap Beylikdüzü’nde kapılarını açıyor. Marka temsilcilikleriyle birlikte 10 farklı ülkeden katılımın olduğu, ayrıca Macaristan pavilyonunun da yer aldığı REW İstanbul 2019’da, bu yıl İzmir’den ÇEKSAN YOL SÜPÜRME ARAÇLARI MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. stand açıyor. Fuarda geri dönüşüm makinelerinden atık bertaraf teknolojilerine, çöp ayrıştırma sistemlerinden yeni nesil çevre temizlik araçlarına, su ve atık su arıtmadan biyoenerjiye kadar tüm sektörel yenilikler bir arada sergilenecek. Alanında Avrasya’nın lider çevre teknolojileri buluşmasını yurt içi ve yurt dışından 12 bin alıcının ziyaret etmesi bekleniyor. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Avrasya’nın lider çevre teknolojileri fuarı REW İstanbul, “Katı Atık, Atık Su, Atık Gaz ve Yeşil Enerji” başlıkları altında 21-24 Mart tarihlerinde 15.’nci kez düzenleniyor. Atıklarını enerjiye ve yeniden hammaddeye dönüştürmek isteyen İzmirli sanayiciler ve KOBİ’ler ile bunları çatısı altında bulunduran Organize Sanayi Bölgeleri, çevre sorumluluğu bulunan belediyeler, atıktan mamul ve yarı mamul üreten sektör temsilcileri, üreticiler ve yeni pazarlara açılmayı hedefleyen yatırımcılar, ihtiyaçları olan tüm yenilikleri REW İstanbul 2019’da bir arada bulabilecek. 2005 yılından bu tarafa her yıl uluslararası geri dönüşüm, atık yönetimi ve çevre teknolojileri sektörünü İstanbul’da buluşturan fuar, farklı pazarlara açılmak, alternatif ticaret kanalları yaratmak ve yeni işbirliği fırsatları yakalamak isteyen İzmirli katılımcı ve ziyaretçilerine yine eşsiz ticaret fırsatları sunacak. 

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI, REW İSTANBUL 2019’A ÖZEL KONFERANS PROGRAMI DÜZENLİYOR!

REW İstanbul 2019, geri dönüşümün geleceğini bugünden şekillendiren yeni ürün, makine, ekipman ve teknolojilerin yanı sıra, sektör gündemlerine yön belirleyen etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın fuarda düzenleyeceği konferanslarda, “Sıfır Atık Yönetimi ve Uygulamaları”, “Çevre Kanunu Değişikliği ve Getirdikleri”, “Gemi Atıklarının Yönetimi”, “Deniz Çöplerinin Yönetimi”, “Biyobozunur Atıkların Yönetimi ve Atıktan Enerji” ile “Döngüsel Ekonomi Yaklaşımı Çerçevesinde Sanayi Atıklarının Yönetimi” başlıkları ele alınacak. 

FUAR ALANINA KURULACAK ÖZEL PLATFORMDA UYGULAMALI EĞİTİMLER VERİLECEK!

Resmi rakamlara göre yaşanan iş kazalarının önemli bir bölümü yüksekten düşme şeklinde kayıtlara geçiyor. Geri dönüşüm, atık yönetimi ve çevre teknolojilerine dair tüm yeniliklerin bir arada sergileneceği REW İstanbul 2019, bu kapsamda iş ve işçi sağlığına yönelik özel bir etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Tüyap Beylikdüzü’ndeki fuar alanına kurulacak özel platformda, İş Güvenliği Uzmanları Derneği İSGDER, REW İstanbul ziyaretçilerine, yüksekte çalışmanın püf noktalarını uygulamalı olarak gösterecek. Uygulamalı eğitimler ve konferanslar, 21-24 Mart tarihlerinde düzenlenecek fuar boyunca ücretsiz olarak takip edilebilecek. 

Çöpten enerji üretimi, geri dönüşüm ile atıklardan hammadde elde edilmesi, suyun geri kazanımı, yeni nesil çöp toplama ve çevre temizlik teknolojileri ve daha birçok yeniliğin sergileneceği, yurt içi ve yurt dışından binlerce profesyonelin ziyaret etmesi beklenen REW İstanbul, 24 Mart Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilecek. 7EGE BASIN GRUBU

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894