• BIST 9530.47
  • Altın 2483.342
  • Dolar 32.5306
  • Euro 34.8665
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 22 °C
  • Aydın 21 °C
  • Afyon 18 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Bursa 23 °C
  • Çanakkale 18 °C
  • Muğla 16 °C
  • Uşak 15 °C

Alzheimer tarih oluyor!

Alzheimer tarih oluyor!
BİOFEEDBACK YÖNTEMİ İLE ALZHEİMER BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK HASTALIK, TARİH OLUYOR!

“REEM Nöropsikiyatri, TMS ile Kuantum Biofeedback uygulamalarını bir araya getirerek, dünya da bir ilke daha imza atmıştır. Klinik olarak ana hedefimiz, sadece ilaçlara bağımlı olmayan yeni ve modern tedavi teknolojilerini hizmete sunmak, koruyucu hekimlik alanında yeni ufuklar açmaktır.” Diyen Dr.Mehmet.Yavuz, hekimlerin hiçbir dayatmaya, statükoya girmeden, bağnazlık yapmadan, önyargılı olmaması gerektiğini ve sürekli gelişime ,değişime açık olmak zorunda olduklarını vurguladı.

REEM NÖROPSİKİYATRİ BİR DEVRİME İMZA ATIYOR…

“Kliniğimizde yıllardır birçok nöropsikiyatrik hastalıkta TMS tedavilerini başarı ile uygulamaktayız. Bu tedavi yöntemi ile depresyon ve panik atak hastaları, takıntılı durumlar, bipolar bozukluk vakaları başarı ile tedavi edilebilmektedir. Özellikle ilaçlarla tam ya da hiç düzelmeyen depresyon, panik atak ve OKB hastaları için umut ışığı durumundayız.” Diyen Reem Nöropsikiyatri Uzmanı Dr.Mehmet.Yavuz konu ile ilgili görüşlerini şu şekilde aktardı;

“Ayrıca başta Alzheimer olmak üzere Parkinson, felç, migren, multipl scleroz, ALS gibi hastalıklarda da ilaçlara ilaveten oldukça yüz güldürücü sonuçlar elde etmekteyiz. Özellikle şunun altını çizmek istiyorum ki; dünyada Alzheimer’i durdurabilen tek kliniğiz. Bunu mutlulukla söyleyebiliyorum ki, hiçbir tedaviye sonuç vermeyen Alzheimer hastalığının ilerlemesini, hastalığın giderek ağırlaşmasını, TMS uygulamaları ile durdurabiliyoruz. Yıllardır takibimiz ve tedavimiz altında bulunan Alzheimer hastalarının hemen hiç birinde ağırlaşma olmamıştır. Bunu da yaptığımız bilimsel araştırma ile ispat ettik. Bu durum Alzheimer tedavisinde çığır açan olağanüstü bir başarıdır.”

DÜNYADA BİR İLK; TMS İLE KUANTUM BİOFEEDBACK TEDAVİSİ BİR ARADA…

REEM Nöropsikiyatri kliniklerinde yıllardır başarı ile uygulanan TMS tedavileri, daha mükemmel iyileşmeler elde edebilmek için, istenen durumlarda artık Kuantum Biofeedback uygulamaları ile beraber yapılacak.

Kuantum Biofeedback ise en kaba tarifle vücudun ve organların enerji frekanslarını düzene sokarak tedavi vermektedir. Bu tedavinin en önemli özelliklerinden bir tanesi de, bozulmaya

başlayan frekansları tekrar düzene sokarak, hastalıklar daha ortaya çıkmadan onların ortadan kaldırılabilme ihtimalidir. Bu durum tedavide çok ciddi devrim yapacak gibi görünüyor.

Çünkü bozulmaya yüz tutan iç organlarımız henüz belirti vermeden önce, yaydığı düzensiz enerji nedeniyle kuantum biofeedback ile tespit edilebilmektedir. Böylece daha hastalık oluşmadan enerji düzenlemesi ile problem ortadan kaldırılabilmektedir. Bilindiği gibi insan vücudu, atomlardan oluşmaktadır. Ayrıca düşüncelerimiz bile atomlardan oluşmuş bir enerji durumundadır. Dolayısı ile atomun olduğu her yerde bir elektromanyetik enerji vardır. Bu enerjinin vücut içerisinde dolaşan şekline çakra, bedenimizi saran şekline ise aura demekteyiz. O halde direk bu enerjiye müdahale edebilirsek birçok şeyi daha kökten düzeltebiliriz. Kadim akupunktur uygulamalarının, bioenerjinin, reiki’nin, NLP’nin, yoganın ve daha birçok geleneksel tıbbın ana amacı de bu enerjiyi düzeltebilmektir.  İşte kuantum biofeedback, tüm bu geleneksel uygulamaların hepsine birden hitap ederek, hepsinin yaptığı işi tek başına yapabilmektedir.

İzmir, Aliağa, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla, Aydın, Uşak, Kütahya, Manisa, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, Bursa, Yeni Vizyon Gazetesi,

 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894