• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 14 °C
  • Aydın 15 °C
  • Afyon 6 °C
  • Balıkesir 10 °C
  • Bursa 15 °C
  • Çanakkale 11 °C
  • Muğla 8 °C
  • Uşak 5 °C

Aliağaspor Hedef Büyüttü

Aliağaspor Hedef Büyüttü
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Geçtiğimiz ay yapılan kongrede yönetimi devir alan ve yeniden yapılanmaya giden Aliağaspor kulübü yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile bir araya geldi.

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN; PETKİM"İN DİĞER SANAYİ KURULUŞLARINA ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM

ALİAĞASPOR"DA HEDEF; BASKETBOLDA PLAY-OF,  FUTBOLDA PROFESYONEL LİG

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Geçtiğimiz ay yapılan kongrede yönetimi devir alan ve yeniden yapılanmaya giden Aliağaspor kulübü yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile bir araya geldi. Deniz Restoran"da yapılan basın toplantısında amaçlarının Aliağaspor şemsiyesi altında her gence spor yaptırabilmek olduğunu belirten Kulüp Başkanı Uğur Eren hedeflerinin basketbolda play-of, futbolda ise en kısa sürede profesyonel lig olduğunu belirtti.

Bireysel şube sorumluluğu veya başkanlığı yok
Kulübün yeni yapılanması ile ilgili bilgi veren ve farklı bir yapılanmaya gittiklerini, her yöneticinin her branştan sorumlu olacağını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Ceylan; Bizim yönetim anlayışımız taşın altına hep birlikte elimizi sokmak. Başarıda da başarısızlıkta da ortak pay sahibi olmak, o nedenle şube başkanlıkları gibi kişiye özel branş ya da şube sorumluluğu yok. Ancak yönetim kurulu üyelerimizin çeşitli görevleri mevcut.” dedi.   Kendisinin basın iletişim medya ve taraftar iletişimi ile görevli olduğunu belirten Ceylan;  Uğur Eren Yönetim Kurulu Başkanımız,  Yüksel Ayyıldız ve Arkun Ünsal Başkan Yardımcılığı finans ve yönetimi, Tamer Karaman ve Uğur Akyıldız İşletme ve Ticari Faaliyetlerden, Özkan Kaçar ise maç günü aktiviteleri, salon, stadyum ve tesis yönetiminden sorumlu.” dedi.

2011–2012 sezonunda 5 futbol takımı ile mücadele edeceğiz
Güreş, Tekvando, Karete branşlarında önemli başarılar elde ettiklerini belirten Basın Sözcüsü Ceylan; basketbol ve futbol okullarımızın yanında bu yıl ilk kez tenis kursu açtık ve inşallah yakın bir zamanda bünyemizde tenis branşı da açarız ya da ilçemizde tenis kulübü kurulmasına vesile oluruz.” dedi. Futbol takımında da yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Ceylan, 2 yıldır A Takımın teknik direktörlüğü yapan Mustafa Ciner ile yollarını ayırdıklarını ve takımı Alper Peker"e emanet ettiklerini belirtti. Ceylan; “Mustafa hocamıza teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Futbol takımlarının başına sportif direktör olarak eski futbolcumuz Yoldaş Coşkun"u getirdik. A takımın başına da  Aliağaspor"un tüm yaş kategorilerinde futbol oynamış ve teknik adamlık yapmış çok sevdiğimiz kardeşimiz Alper Peker"i getirdik. Futbolda bu sezon ayrıca U13, U15, U17 ve U19 kategorilerinde mücadele edeceğiz. Bir aksilik olmaz ise futbol takımımızın maçları 17–18 Eylül"de başlıyor. Takımımızın şampiyon olacağına inancımız tam  ” dedi. 

Basketbolda 5 yabancı ile söz kestik
Beko Basketbol Ligi"nde mücadele eden Aliağa Petkim basketbol takımı ile ilgili olarak ta 5 yabancı ile söz kestiklerini belirten Ceylan; “Transferleri antrenörümüz Burak Bıyıktay"ın isteği doğrultusunda yaptık. Şu ana kadar Branislav  Ratkovica, Ryan Toolson,  Paul Milller, Brian Qvale"nın yanı sıra geçen yıldan  Zelimir Zagorac  ile ön mukavele imzaladık. Hocamız uygun görürse 5 oyuncumuzu da kadroda tutacak veya birini gönderecek, karar kendisinindir. Ancak bu oyuncularla henüz resmi sözleşme imzalamadık. Takım 8 Ağustos"ta toplanacak, sağlık kontrolünün ardından toplu imza töreni düzenleyeceğiz. “dedi.  Dennis Mims"in Türk vatandaşlığına geçmesi durumunda kadrolarına katabileceklerini belirten Ceylan yerli transferlerine ilişkin de ; “Geçen sezon kadromuzda bulunan Barış Güney ayrıca Buğrahan Tuncer, Serkan Özver, Murat Kutlu, Tufan Ersöz, Ümit Sonkol ve Ersin Görkem ile anlaştık. Hedefimiz play-of” dedi.  Ceylan geçmiş yönetimde görev alan yöneticilere teşekkür ederken yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.  

Uçup giden futbol takımımızı yeniden profesyonel lige taşıyacağız.
Zor bir göreve talip olduklarını belirten Kulüp Başkanı Uğur Eren de; “Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Nasıl ağır bir yükün altında olduğumuzun bilincindeyiz. Hepimiz ortak bir amaçla bir araya geldik. Amacımız Aliağasporumuzun hak ettiği yerlerde başarılı bir şekilde mücadele etmesidir. Aliağa"da yaşayan tüm çocuklarımıza en iyi şekilde spor imkânı sunmak,  tüm branşlarda başarılı sonuçlar almasını sağlamak, satılıp elimizden uçan Aliağaspor futbol takımımızı yeniden profesyonel lige taşımak, basketbol takımımızın play-off ta mücadele etmesi için var gücümüzle katkı koymak için buradayız. Bu duygularla bir aradayız. Bunları da arkadaşlarımızla birlikte hep beraber başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Aliağaspor herkesindir
Basketbol takımlarının sponsoru PETKİM"e teşekkür eden ve diğer sanayi kuruluşlarının da Aliağaspor"un yanında olacağına inandığını belirten Başkan Eren ; “Başta Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz olmak üzere, en büyük destekçimiz PETKİM CEO"su Kenan Yavuz"a ve Genel Müdür Hayati Öztürk"e teşekkür ediyorum. Bu desteğin sadece PETKİM ile sınırlı kalmamasını temenni ediyorum. Diğer sanayi kuruluşlarının da Aliağaspor"a destek vereceğini, bizim yanımızda yer alacağına inanıyor ve düşünüyorum. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımızın inancı ile göreve talip olduk ve onun için buradayız.”dedi. 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894