• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • Afyon 22 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Bursa 17 °C
  • Çanakkale 17 °C
  • Muğla 18 °C
  • Uşak 18 °C

Aliağa Masterler Türkiye Dördüncüsü

Aliağa Masterler Türkiye Dördüncüsü
Aliağa Haberleri / İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Aliağa Masterler Futbol Takımı, 10-15 Mayıs 2016 tarihlerinde A
ALİAĞA MASTERLER TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ
Aliağa Haberleri / İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Aliağa Masterler Futbol Takımı, 10-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Antalya’da yapılan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Türkiye Şampiyonası'nda dördüncü oldu.
 
2015 -2016 sezonunda TMFVL Federasyonuna bağlı, Marmara ve Karadeniz’de ikişer, Doğu Anadolu ve Ege bölge gruplarında dereceye giren 16 takımın katıldığı şampiyonada 4 eleme grubunda ilk ikiye girenler çeyrek final ve yarı finallerde karşılaştı.
Şampiyonada D grubunda Fındıklı Masterler, Sportizm Masterler ve Bağcılar Masterlerle mücadele eden Aliağa Masterler, Grubun ilk maçında Karadeniz ekibi Fındıklı Masterleri 4-3, ikinci karşılaşmada İstanbul Temsilcisi Bağcılar Masterleri 3-0’la geçerken grubun son karşılaşmasında Sportizm Masterler’e 5-4 kaybetmesine rağmen gruptan ikinci olarak çıkmayı başardı.
 
Çeyrek finalde Trakya ekibi Kırklareli Masterler’i 2-1 ile geçen Aliağa Masterleryarı finale çıkma başarısı gösterdi. Yarı finalde turnuvanın güçlü ekibi Üsküdar Masterler ile mücadele eden Aliağa Masterler ilk golü bulanın kazanacağı maçta son 20 dakikaya kadar berabere devam eden karşılaşmayı kaybederek finale kalma şansını yitirdi. 
Turnuvanın son mücadelesinde Foça Masterler ile üçüncülük karşılaşmasına çıkan Aliağa Masterler,birçok eksiklik ve sakatlığa rağmen 1-0 öne geçtiği karşılaşmada maçın sonunu getiremeyerek 2-1 kaybetti ve Türkiye dördüncüsü oldu.
 
Emirhan Spor Kompleksi’nde yapılan muhteşem kupa töreninde Aliağa Masterler üçüncülük kupasının yanı sıra turnuvanın en centilmen takımı oldu. 
Dereceye giren takım ve oyuncuların ödülleri TFF Tahkim Kurulu Başkanı, İstanbul ASKF Başkanı ve federasyon yetkililerince törenle verildi.
 
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Türkiye Şampiyonası'ndaki bu yılki organizasyona dikkat çeken Aliağa Masterler Teknik Direktörü Uğur Eren, Şampiyonanın bu yıl oldukça profesyonel olarak yapıldığını ve bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen federasyon yetkililerine teşekkür ettiğini söyledi. Türkiye’nin farklı bölgelerinden bu spora gönül vermiş futbol sevdalısı kişilerle bir araya gelerek dostluk kurmalarının önemine dikkat çeken Eren, “Antalya’daki şampiyona da yeni dostluklar kurup eski dostlarla da hasret giderdik. Turnuvaya katılan tüm takımlar olarak fair play çerçevesinde zevkli mücadeleler sergiledik. Takım olarak eksik ve sakat oyuncularımız olmasına rağmen karşılaşmalarda iyi mücadele ettik ve şampiyonayı dördüncü olarak bitirdik. Şampiyona boyunca bizlere destek olan herkese ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra amacımız Aliağa’yı en iyi şekilde temsil etmek ve her organizasyona renk katmak olacak” dedi.
 
Antalya Side’de düzenlenen TMVFL Türkiye Şampiyonası’nı TASKK Genel Başkanı, İASKF Genel Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TASKK Yönetim Kurulu Üyesi, TFF İstanbul İl Başkanı Ali Tanrıyaşükür, TASKK Genel Sekreter Yardımcısı Asım Özdemir, TFF Lig Programcısı Yıldırım Ceyran ve TASKK Gözlemcileri takip etti./ EGE BASIN GRUBU
 
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894