• BIST 9679.8
  • Altın 2477.505
  • Dolar 32.435
  • Euro 34.4544
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 16 °C
  • Aydın 16 °C
  • Afyon 11 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Bursa 15 °C
  • Çanakkale 19 °C
  • Muğla 15 °C
  • Uşak 7 °C

Adar'dan Cirit'e Sorumluluk Hatırlatması

Adar'dan Cirit'e Sorumluluk Hatırlatması
CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit bir haber sitesinde, İYİ Parti Aliağa'yı istemiş mi, ya da istiyor mu sorusuna karşılık “Hayır, öyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Bunu özellikle yazabilirsin.

ADAR’DAN CİRİT’E SORUMLULUK HATIRLATMASI

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit bir haber sitesinde, İYİ Parti Aliağa'yı istemiş mi, ya da istiyor mu sorusuna karşılık “Hayır, öyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Bunu özellikle yazabilirsin. Aliağa'nın İYİ Parti'ye verilmesi gibi bir durum yok kesinlikle." Cevap vermesi üzerine Aliağa İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar bir basın açıklamasında bulundu.

Yavuz Adar yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: "31 Mart 2019 yerel seçimler yaklaşırken ilçemizde halkımıza hizmet noktasında heyecanımızda artmaktadır. İYİ Parti olarak Aliağa'da kuruluşumuzun 1. yılımızı doldurmamıza rağmen siz değerli halkımızın İYİ Parti'ye olan güveni ve teveccühü bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.

Türkiye'nin, Cumhuriyetin sürüklendiği ve üzerine giydirilmeye çalışıldığı tek adam rejiminin karşısında durmak için yola çıkan ve bu uğurda adına cesurlar hareketi denilerek demokrasi mücadelesi gösteren partimiz aynı inanç ve kararlılıkla sizlerden aldığı güç ile yoluna devam etmektedir.

Aziz Aliağalı hemşerilerim, sizlere daha iyi bir hizmet ve sosyal belediyecilik adına Aliağa'nın kazanımlarını heba etmeden yandaş ve paydaşlarına peşkeş çekmeyen bir yönetim anlayışı ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerine hazırlanarak yola çıkıyoruz.

Türkiye'nin yönetim ve seçim anlayışının mevcut iktidar ve onun yavru ortağı ile değiştirilmesiyle ülkemizde ittifak modelleri hayata geçirilmiştir. Bu bağlamda 24 Haziranda ittifaklı bir seçim gerçekleşmiş ve halkımızın önüne sandık getirilmiştir.

24 Haziran’dan sonra 31 Mart 2019 seçimlerine de başta İzmir olmak kaydı ile Türkiye'nin birçok büyükşehir, il ve ilçelerinde hem İyi Parti hem de diğer partiler ittifak kararı almışlardır. Bu kararın başta aziz TÜRK milletine ve sonrada Aliağa halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

İYİ Parti olarak İzmir Büyükşehir'de CHP adayını destekleme kararı almış bulunmaktayız. Bu karar neticesinde İzmir'i ve ilçelerini ittifakımız neticesinde millet ittifakı ile taçlandırmak arzusu içindeyiz.

Cumhuriyete ve onun kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkü ve ilkelerine bağlılığımız demokrasiye olan inancımız yapacağımız ittifakı daha anlamlı kılıyor. Bu sorumluluk dahilinde ittifakın her muhatabının yöneticileri ittifakı zaafiyete uğratacak sorumsuzluktan kaçınmak zorundadır.

Başta sorumlu davranmak ve bu uğurda hareket etmek 2014'deki yerel seçimlerde İzmir'de 8 belediyesini rakiplerine kaptıran CHP'ye düşmektedir. 16 yıllık tek başına iktidar olma erkini elinde bulunduran AKP dahi ittifakta karar kılmış ve şımarıklık göstermiyorsa buradan bize düşen hisse açık ve net ortadadır.

İzmir seçmeninin iradesi kimsenin elinde değildir. İzmir ve Aliağa halkının feraseti yüksektir. Demokrasinin beşiği milli mücadelenin kalesi İzmir'i ve ilçelerini ittifakımızla taçlandırıp kurtuluş mücadelesi ruhunu kalesi İzmir den tekrar temin ve tesisini gerçekleştirip ülke geneline fersah fersah yayacağız. İttifakımızın adı millet ittifakıdır, millet için mücadele edeceğiz.

İYİ Parti Aliağa teşkilatı olarak genel merkez ve il başkanlığımızın Aliağa için alacağı kararı beklerken Aliağa için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu siz değerli halkımıza buradan bildiriyoruz..

Selam ve saygılarımı sunuyorum.."

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894